Vibrátoros péniszgyűrű sor, X-tensions

Az Intim Center budapesti szexshop üzletünk (Bp. 5. ker. Károly krt. 14. félemelet) és online sexshop webáruházunk, a péniszgyűrű kínálatából ajánlja neked ezt a Pipedream terméket: X-tensions vibrating cock cage.

Péniszgyűrű használata sok esetben javasolt és tanácsolt. Használható az erekció hosszan tartó fenntartására vagy gyönyörszerzésre minkét nem részére. Péniszgyűrű használatával erősebb erekció érhető el, ezért erekciógyűrűnek is hívják. Ez a darab vibrációs péniszgyűrű mindkét fél örömére! Bűvöld el a partnered a péniszgyűrű adta vibráló élménnyel.
Rugalmas, kellemes tapintású anyagból készült, négy péniszgyűrű, melynek köszönhetően segít megtartani az erekciót. Három egyforma átmérőjű gyűrű, melyet a hímvesszőre kell helyezni és egy nagyobb átmérőjű, mely lehet akár a pénisz tövéhez, vagy a herék mögé illeszteni. Mérettartás és méretnövelés esetén fontos hogy a pénisz tövét szorítsa egy gyűrű. A négy gyűrűt, egy puha dudoros áthidaló köti össze, mely aktus közben gyengéden masszírozza a partnert a vaginájában. Úgy is csinálhatod, hogy a csiklóját izgassa!
Tehát e rezgő farokgyűrű maximális erekció fokozó. A négy szuper nyúlékony gyűrű körülveszi minden négyzetcentiméterét a férfiasságodnak! Segíti fenntartani kőkemény erekciódat és meghosszabbítja a szórakozást szex közben, serkentik a partneredet is. A teteje egy erőteljes akkus micro vibrátor, mely hihetetlen belső izgalmat okoz. Élvezd a vastag, lüktető farkadat, az erekciót és a partnered szeretni fogja a tetjén a vibrációs érzést is. Az erekció fokozó és méretnövelő károsanyag és ftalát-mentes! A szexkütyü angol neve: Fan+Asy, Fantasy X-tensions vibrating waterproof micro bullet, vibrating cock cage.
Egy méretben kapható, mert szuper nyúlékony és minden szerszámra megfelel. A doboz tartalmaz még elemeket, sikosítót és tisztítószert.
Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Vélemény, hozzászólás?