Az XO.hu domain név eladó!

A több mint 10 éve bejegyzett xo.hu domain név eladó. Csak a domain név, vagy akár a weboldal is eladó, ahogy látható! Érdeklődni a mediaproducerkft@gmail.com emailcímen lehet.


Domain név választás

Minden egyes alkalommal, mikor egy weboldalt, webáruházat szeretnénk indítani, a legelső lépések egyike-a marketingstratégia kigondolása mellett-a megfelelő domain név választása. Talán az egyik legfelelősségteljesebb lépés lehet ennek a kigondolása, ugyanis rossz választás esetén a sikertfogjuk kockáztatni.

Minden egyes domain esetén nagyon fontos annak a meggondolása, hogy a domain neve mennyire legyen hosszú. Általánosságban vett szabály, hogy három szónál ne legyen több, de a legtöbbször kis kreativitással 1-2 szavas, jól leíró domain nevet is fogunk tudni találni. Ez szintén a megjegyezhetőséget segíti.

Érdemes lehet domaint vásárolnunk?

Domain for sale! Talán az a domain név, amit éppen vásárolni szeretnénk, már foglalt valaki által. Mi úgy érezzük, hogy nagyon szeretnénk azt a domaint a sajátunknak látni, és úgy látjuk, hogy az aktuális tulajdonos nem igazán foglalkozik vele. Érdemes lehet megpróbálnunk felvenni a domain tulajdonosával a kapcsolatot, hátha kedvező áron megvásárolhatjuk azt.

Előfordulhat, hogy valaki nagyon magas árat szeretne kérni egy domainért. Vannak olyan emberek, akik kifejezetten üzleti tevékenységet csinálnak abból, hogy domain neveket vásárolnak, és árusítanak. Abban az esetben, ha egy ilyen emberrel van dolgunk, akkor csak és kizárlóag abban az esetben vásároljuk meg, ha nagyon fontos számunkra a kérdéses domain.

Egy másik szempont, ami miatt érdemes lehet domaint vennünk, az a keresőoptimalizálás. Lehetséges, hogy az oldal, amit meg szeretnénk venni, már értékes link-profillal rendelkezik, ebből adódóan nem kellene hónapokig várni arra, hogy az organikus keresőben feltűnjön az új oldal.

Kategóriák