Vagina pumpa, punci szívó

Orvosi, női szeméremszívó. A szett tartalmazza a műanyag, anatómiailag formált vákuum csészét, hozzá csatlakozó tömlővel és pumpakarral, valamint puha.

Szex előtt, és közben érzékennyé teszi a területet, izgatja a csiklót. Szex és maszturbálás célokra, és duzzadt szeméremajkak létrehozására alkalmas.
Orvosi, női szeméremszívó. A szett tartalmazza a műanyag, anatómiailag formált vákuum csészét, hozzá csatlakozó tömlővel és pumpakarral, valamint puha, mandzsettával. Biztonságos leeresztő szeleppel készül. A csésze kb. 12 cm hosszú, 7,5 cm széles.
Anyaga: PP/PVC. Áttetsző színben. Intimsaugschale az eredeti neve.
Ha az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg. Ha nőknek ajánlott szexuális segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted. A budapesti szexshopok közül a legjobb szexshop címe Szex shop Budapest, V. ker. Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.
Használati útmutató
A puncipumpa javíthatja a vérkeringését, így rendszeres használata feszesebb és nagyobb melleket szeméremajkakat eredményezhet. A vákuumnak köszönhetően a mellek természetes úton növekedhetnek. A csomag tartalma:
– vákuumharang
– egy rugalmas cső a végén szeleppel és pumpaballonnal
Használata lépésről lépésre:
1. Illessze a vákuumharangra a cső végét.
2. Az anatómiailag formált vákuumharangot harangokat helyezze a nemi szervére (fotó az ideális helyzetről a termék csomagolásán), és szorítsa rá.
3. Lassan kezdjen el pumpálni, érezni fogja, ahogy kialakul vákuum hatására a kellemesen feszítő érzés. Ha hiába pumpál nem alakul ki vákuum, akkor nem illesztette a megfelelő helyre, vagy kellő feszességgel a vákuumharangot a testéhez, és nem zár tökéletesen. Fontos: a feszítő érzés természetes, de ha fájdalmat tapasztal, akkor csökkentse a vákuumszelep segítségével a vákuumot.
4. Ha már a feszítő, de még nem fájdalmas érzést tapasztalja, akkor ezt a nyomást tartsa fent kb. 15 percen keresztü. Ha csökken a vákuum 1-2 pumpálással visszaállíthatja.
5. Majd nyomja meg a leeresztő gombot, így megszüntetve a vákuumot.
6. Várjon 5 percet, majd ismételje meg a 3-6. lépést még kétszer.
7. Ezután vegye le a vákuumharangokat.
8. Ismételje meg a legjobb eredmény érdekében az eljárást minden nap.
Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Vélemény, hozzászólás?