Toló lökő vibrátor, tölthető Pretty Love Susie lila

A Pretty Love Susie lila színben egy újratölthető szilikon vibrátor, amely 12 rezgési programot és 4 előre és hátra funkciót kínál. Toló, lökő vibrátor, vagy fel le vibrátor Prety Love Susie vibri. 12 rezgési és 4 toló funkcióval rendelkező, vízálló vibrátor.

Angol neve: Silicone, waterproof, memory, USB rechargeable, 4 functions of movement for 30mm, 12 functions of vibration. EAN 6959532331585, gyártó Pretty Love.
• Hossz 25.2 cm
• Anyag szilikon
• Átmérő 3,9 cm
• Tömeg 29 dkg
• A rezgés és a visszafelé irányuló mozgás önállóan vezérelhető.
• 3 cm előre és hátra mozgás.
• A mellékelt USB-kábelel újratölthető.
A fel-le mozgó vibrátorok, vagy dugó vibrik a szex közbeni hímvessző mozgást utánozzák. A vibrátor tulajdonképpen egy vibráló műpénisz, de miért ne utánozhatnánk vele a férfi péniszének vaginális mozgását a gyönyör elérése érdekében?
Ezt a tulajdonképpeni ki és be mozgást imitálja a fel-le mozgó vibrátor. Az életben vannak olyan időszakok, helyzetek amikor hús-vér férfi nincs a közelben de hancúrozni támad kedved.
Akkor sem kell lemondani az élvezetekről. Vedd elő a fel-le mozgó vibrátort és okozz magadnak élvezeteket. Férfival szex közben, de partnernővel is segít, hogy elmerüljetek a gyönyör tengerében.
A fel-le mozgó vibrátorok okozta élvezetek hasonlítanak talán a legjobban a valódi szeretkezés okozta ingerekre, érzésekre. Próbáld ki bátran, használd ezeket az eszközöket amikor csak kedved támad egy kis élvezetre.
Ha nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted. Érdemes belátogatni az üzletbe, mert hasonló vibrátor termékek, egyedi darabok vannak még készleten! A cím INTIM CENTER Szexshop Budapest, Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.
Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Vélemény, hozzászólás?