Péniszpumpa, Apollo prémium power vákumpumpa

A péniszpumpa teste hosszabb és erősebb. A vákuumpumpa professzionális minőségű vákuumszivattyú férfiaknak önkielégítés vagy pénisznövelés céljából készült.

Erekció növelésére is jó, hosszan tartó stabil merevedés érhető el. Egyszerű oldal fogantyúja van. A nagy teherbírású túlméretezett varratmentes hengert karimás gumija is erős.
A péniszpumpa egy hengeres, műanyagból készült eszköz. Az alsó felén egy kör alakú nyílás helyezkedik el, ide kell behelyezni a péniszt. A henger felső feléhez egy cső van csatlakoztatva, amely egy pumpában végződik. Tulajdonképpen ennyiből áll maga a pumpa. Nézzük most tehát a működési elvét. A péniszpumpa működtetésével, részleges vákuum jön létre a műanyag henger belsejében. A nyomás csökkenése miatt több vér áramlik a hímvessző barlangos testeibe, ami segíthet az erekció erősítésében és elérésben, illetve a pénisz növelésében.
Súlya 0,37 kg, a mérete 24.25 cm hosszú és x 8,25 cm átmérőjű. Gyorskioldó szeleppel szerelték, ezekből az anyagokból: PS (henger), ABS (fogantyú), ABS ezüstözés (trigger), szilikon és ftalátmentes PVC (tömlő, és hüvely), POM és vas (csatlakozó). Ha tetszik megrendelheted az Intim Center online szexshop webáruházunkban most is.
A péniszpumpát, más néven a vákumpumpát eredetileg az impotencia, és az erekciós zavarok kezelésére tervezték, hogy segítségével fenntartahtó legyen a merevedés. Elsősorban a gyógyszeres kezelés helyett vagy a mellet akartak alternatívát nyújtani a rászorulóknak, mára azonban rég túllépte eredeti funkcióját, és szexboltok kelendő alapkellékének számít, és segédeszközként, maszturbációs játékszerként hódít.
Az Amazon, Alibaba vagy Aliexpress oldalakon is megnézheted, Apollo premium power pump az angol neve. Ha erotiks kellékeinket személyesen szeretnéd megvásárolni, erre is van mód. Az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted. Érdemes belátogatni az üzletbe, mert hasonló termékek, egyedi darabok vannak még készleten! A cím Szexshop Budapest, Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap! Vasárnap is nyitva tart a szexshop üzlet!
Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Vélemény, hozzászólás?