Nyuszis exkluzív vibrátor, Ovo K3 csiklóizgató karral pink

A német tervezett, exkluzív kinézetű K3 nyuszis Ovo vibrátorral te lehetsz otthon a nap szexis királya, királynője! Kérd exkluzív vibrátoraink közül! Lekerekített vége irtózatosan kényelmes használatot kínál amellett, hogy többféle alkalmazást tesz lehetővé. Akár hüvelybe, akár anális használatra kellemes partner.

Villás kialakítása ergonómiailag minden erogén zónát elér. Motorja halk, felülete cseppálló, ólommentes, ftalát-mentes és 100%-os biztonságos.
A nyuszis vibrátor ideális választás egyedülállók és párok számára is. Aki fel szeretné dobni szexuális életét, párja, vagy saját élvezetét fokozni kívánja, az a nyuszis vibrátorral garantáltan nem nyúl mellé.
Anyaga szilikon. Bekapcsolásával 5 különböző programot próbálhatsz ki különböző sebességfokozatokon. A vezérlője jól elhelyezett, könnyen kezelhető! Normál használatához 2 darab AAA elem szükséges. Fantáziádban lejátszhatod a szexi jeleneteket, amíg várod a csomagot a online szexshop webruházból. Vagy ne várj, hanem ugorj be a nagyszerű vibrátorért az Intim Center budapesti szexshop üzletbe. (Cím: Budapest, V. kerület, Károly krt. 14. félemelet) Használatához csakis vízbázisú síkosítót javaslunk!
A szexuális játék életünk minden területére, így az ágyba is színt vihet, persze ha kaphatók vagyunk rá. Szexuális játékainkhoz sajátos játékszerek tárháza áll rendelkezésünkre online vagy hagyományos szexshopokban. A játékszerek, segédeszközök használata teljesen normális tevékenység: nem perverz az, aki vibrátort használ, jelmezbe vagy fehérneműbe öltözik be párja kedvéért, vagy felizgul attól, ha kikötözik, illetve bekötik a szemét.

Már csak PINK színben kapható!

Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Vélemény, hozzászólás?