Nyuszi vibrátor 3 motoros, hi-tech Embrace bunny 13 cm

Vibrátot a legjobbak közül, a vásárlók nagyon szeretik! A vibrációs tudásából eredendően a nyuszis Embrace („ölelés”) vibrátor minden nőből a legizgalmasabb orgazmust váltja ki. A 6 sebességet és a 7 funkciót (rezeg, lüktet, eszkalál) összesen 3 motor hajtja.

Egy a vibrátor hegyében, egy a szárban és egy a csiklóizgatóban helyezkedik el. Öszötnösen eredeti forma és egységes funkció jellemzi. Modernitása, szép külsőt és puha, sima behatolást nyújt. Ki ne próbálná ki egyből.
Hajlított szára, kerek feje pont a G-pontig hatol. Használata egyszerű, a ki-be kapcsoláshoz hosszan, 3 másodpercig kell nyomni a gombot. A látványra izgató vibrátor hossza 13 cm, átmérője a fejen közel 4 cm, a csiklóizgató méretei pedig: 6 cm és 2,5 cm. Az Embrace bunny wand vibri anyaga szilikon és ABS. Vigyázz, mert nem csak a színe miatt a nők egyik legnagyobb kedvence!
Mozdítsd ki a párod a megszokott élvezetek köréből, és mutas neki újat az újra- és újratölthető élvezeti eszközzel. A szexkellék USB-ről tölthető! Vízhez érve is remekül teljesít, ugyanis vízálló. Keltsd fel rég szunnyadó szexi és erotikus vágyaid és szerezd be a Califronia Exotic divatos izgatóját itt Intim Center szexshop üzlet Budapest Károly krt 14. félemelet. Nyitva minden nap! A termék házhoz vagy országos átvételi pontokra is rendelhető az Intim Center online sex shop webáruház oldalon. Le ne maradj a vágykeltésről, amit a szexben az Embrace vibrátor nyújt, videót itt nézhtetsz róla.
Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Vélemény, hozzászólás?