Magyar leszbikus lányok, Budapest no2 DVD pornófilm

Ennek a pornófilmnek története van magyar szereplőkkel. Ikonikus film gyűjtőknek, vagy a leszbi pornó kedvelőinek, már csak pár darab kapható a világon.

A Budapest no 2. DVD négy jelenet a Girlfriend Films sorozatából, amely teljes egészében Budapesten játszódik magyar szereplőkkel. Az igényes film kiterjeszti látókörüket, új dimenziókra helyezi a lányok közötti leszbikus szexet.
A budapesti sorozatban a főszereplőe Budapestre utazik, hogy írjon egy cikket az 1956-os forradalomról. Elexis a magazin szerkesztője, Sandra Shine pedig bemutatja Magyarország gyönyörű kultúráját és csodálatos nőket. Számos magyar szépség szexuális kapcsolatot létesít. A filmben egy masszírozó vibrátort is bedobnak a lányok a kéj növelése érdekében.
Szereplők: Elexis Monroe, Sophie Moone, Sandra Shine, Colette (Simon Colette), Judy Nero (Faragó Judit), Sandra Shine (Diós Judit), Blue Angel, Liza.
Ha az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg. Ha férfiaknak és nőknek ajánlott szexuális segédeszközöket és pornó DVD filmeket személyesen szeretnél vásárolni, az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted. A budapesti szexshopok közül a legjobb szexshop címe Szexshop Budapest, V. ker. Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.
Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Vélemény, hozzászólás?