Love zseton szex társasjáték

Általános gondolat, hogy a hosszú távú kapcsolatokban alig van szenvedély, és biztos uncsi a szex. Hogy veletek ez ne legyen így, eláruljuk, mit kell tennetek!
– Vegyél egy szex társasjátékot!
Itt van például a Love zseton szex társasjáték bársonytáskában, 9 db! A Love zseton készlet bárkinek ajándékozható! Ez nem csak egy szexis ajándék, de kilenc különböző felajánlást is tartalmaz, melyet be kell tartani.

Például, ha pasidnak ajándékba kívánod beszerezni, akkor a zsetonon lévő felhasználható ajánlatokat is vele együtt kell adnod. A legtökéletesebb ajándék lehet így ez a szett. A zsákban lévő zsetonok mindegyikére egy-egy ígéret van írva (pl.: csókolj zseton, ölelj meg zseton, a reggelit az ágyba kérem, főzz nekem, tégy magadévá, stb.). A kuriózumot az egésznek a bármikor beváltható izgalom adja, mely így nem évül el könnyen, akár több órás szórakozássá is válhat.
Tehát, ha valamilyen egyedi és ötletes ajándékkal akarod meglepni, végy egy csomag love zsetont neki. A szex társasjátékok közül könnyen megrendelheted akár most az Intim Center stexshop üzletből, vagy annak Inrtimcenter.com online szexshop webáruházából. Ha szeretnéd megtudni pontosan mi is van ráírva a zsetonokra, térj be üzletünkbe és megmutatjuk neked. Címünk: Intim Center szexüzlet, Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Ha szexkellékeket személyesen szeretnéd megvásárolni, erre is van mód. Az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted. Érdemes belátogatni az üzletbe, mert hasonló termékek, egyedi darabok vannak még készleten!
– Váltogassátok a szexpózokat
Egyszerűen hangzik, mégis nagyszerű trükk! Szóval nézz utána, milyen új szexpózokat vetnél be!
– Kell a szexi fehérnemű
A csipkés, mélyen dekoltált, esetleg teljesen áttetsző fehérnemű szettekre, bodykra minden férfi begerjed, ha pedig mindezt megspékeled egy dögös parókával is, szinte biztos, hogy olyan hatást érhetsz el, ami hosszú időre mély nyomot hagy majd párodban és esze ágában sem lesz máshol keresni a boldogságot és kielégülést. Mindannyian azt mondták, hogy olykor-olykor kiöltöznek az ágyba is, hogy beizzítsák a szenvedélyt, ettől a pasi beindul, a csajnak pedig megnő az önbizalma.
– Csak nedvesen!
Sokan rendszeresen együtt zuhanyoznak vagy fürdenek. Nálatok ez jellemző?
– Hangulat fokozás
Soakn gyakran alkalmaznak olyan romantika-fokozókat, mint a gyertyák, zene, bor és a többi.
– Utazzatok el!
Állítólag nagyon jót tesz, ha elszabadultok egy-két hosszú hétvégére olykor, mert más környezeteben mindig sokkal izgisebb a szex!
– Elnyújtani kötelező
Bár a legtöbben azt vallották, hogy sajnos a spontaneitás kissé kiveszett, és szinte már előre tudják, mikor fognak szexelni (sőt sokan előre leegyeztetik az időpontokat), de ha már sor kerül rá, az nem egy gyors menet, hanem irtó hosszú előjátékkal, és utána hosszas bújással feltuningolt akció!
– Szerepjáték szexi jelmezben
A szexi jelmezek nem csak a farsangi időszak kellékei, egész évben aktuálisak, még ha zárt ajtók mögött, csak egy embernek öltözöl is be. Egy szerepjátékban mindegy, hogy rendőrnővé, nyuszilánnyá, vagy lakk cselédruhába bújt szolgálóvá alakulsz át egy időre, felejthetetlen éjszaka lesz, ezt garantáljuk. Kipróbálnád? Csak biztatni tudunk!

Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Vélemény, hozzászólás?