Lágy selyemkötél kötözésre, fétis szex rajongóknak

Ezzel a szuper-lágy japán kötéllel nem kell, hogy te légy a kikötözés bajnoka, hisz biztosan pár egyszerűbb csomóval már lehengerelheted a párod! Fekete színe bármilyen szexi öltözékhez illik. Legyen akár fétishruha, vagy egy szexi jelmez, akár egy elragadó, bájos erotikus öltözék rajtad, mindenképpen élvezet lesz vele „kötözgetni”.

A japán stílusú bondage kötél, ideális azok számára, akik érzékien szeretik a rabság és uralom domina játékát a kötözős szexben is átélni.
A Fetish Fantasy 10,5 méter hosszú, és tartós kötélét megrendelheted pár kattintással az Intim Center online szexshop webáruházból, vagy személyesen budapesti szex üzletünkből is. Cím: Intim Center szexshop üzlet, Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Minden nap nyitva, tel 06 (1) 317-0918.

A kötözős szexet inkább a pasik szeretnek játszani. Fantáziáikban sokszor jelenik meg egy selyemsál, egy kötél, esetleg a nap végén levetett nyakkendőjük, mellyel gyengéden az ágyhoz lehetne kötni a nő kezeit, hogy a folytatás során teljes mértékben ők irányíthassanak. Ami azonban igazán különlegessé teszi a kötözést, az az, hogy a helyzetet könnyedén a visszájára is lehet fordítani, és a szexi kötelék átkerülhet az ő kezükre is.

Sok férfi pedig előszeretettel képzelődik arról, hogy egyszer az ő csuklójára kerül a selyemsál, és korlátlanul elmerülhet az élményben, amikor a nő az irányító és a kezdeményező fél az aktus során. Ezért férfiaknak, nőknek és pároknak ajánlott.

Ez a termék, a kötél természetesen rugalmas, és vastagsága eléri a 0,6 centimétert. Akár hosszabb ideig is kényelmes a viselete. A párodat megkötni vele sokféleképpen lehet. Például kötheted ágyhoz, vagy csak úgy össze a kezét és lábát, esetleg bonyolultabban is csinálhatjátok. Ez már csak a ti fantáziátokra van bízva. Lágysága miatt a csuklót sem sebzi meg, érzékeny bőrűek is alkalmazhatják. A doboz tartalmaz egy maszkot is, hogy vakon, titokzatosan is átéljétek az izgalmakat.

Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Vélemény, hozzászólás?