Pasiknak anál és prosztata szexkütyük – Intim webshop

A prosztata kiváló minőségű masszírozói segítenek megőrizni a férfiak egészségét és fényes pillanatokat adnak a szexuális boldogságnak. Ezeket a prosztatabetegségek megelőzésére és a kismedencei stagnálás megelőzésére használják. A prosztatamasszázs eszközzel erotikus, egészséges. A prosztata izgató szexuális játékok között sok ínyencségnek számít. A legjobb anális kényeztetőket kapni az Intim webshop online erotikus szexüzletben:

A kellemes és hasznos stimuláció növeli az érzékeny nemi szerveket, fokozza az erekciót és pozitívan befolyásolja a szex minőségét.

A prosztata izgatók fő előnyei

Katalógusunkban prosztata masszírozók széles választéka található. Az ilyen tartozékok jelentős előnyei között:
Ergonomikus kialakítás. A tartozékok ívelt alakúak, a test anatómiai jellemzőivel készültek. Ez lehetővé teszi, hogy hatékonyan befolyásolja a prosztata, masszázs és serkentik azt. Külsőleg a termékek színe és mérete eltérő.
Hipoallergén anyag. Használt termékek létrehozása minőségi szilikon, műanyag, latex. A felület lehet puha és selymes vagy bordázott és pattanásokkal.
Hatékony használat. Masszírozó befolyásolja közvetlenül a prosztata, növeli a vérkeringést, állóképesség, erekció. Sok modell rezgéssel is fel van szerelve, ami a masszázst a lehető legkellemesebbé teszi az ember számára. A gyengéd masszázstevékenységek élénk érzelmeket és erős erotikus élvezetet hoznak.
Kényelmes használat. Sok modell további növekedésekkel van felszerelve a perineum kellemes stimulálása érdekében. A vibráció könnyen beállítható az expozíció erősségével és intenzitásával. A vízálló tok jelenléte lehetővé teszi a készülék használatát fürdés vagy zuhanyozás közben. A katalógusban olyan modellek találhatók, amelyek akkumulátorosak vagy a hálózatról vannak feltöltve.
Könnyű a tisztítás. Alkalmazás után ajánlott megtisztítani a tartozékot az antibakteriális szennyeződéstől. Tartsa tisztán és szárazon, elkülönítve a többi intim játéktól.

  • A prosztata a húgyhólyag alatt, a húgycső körül található. Egészséges állapotában nagyjából dió, gesztenye nagyságú, súlya 8-15 gramm közötti. A prosztata egy enyhén lúgos, tejszerű folyadékot termel, mely az ondó nagyjából 30 százalékát alkotja. Ez a folyadék segít semlegesíteni a hüvelyben található enyhén savas kémhatású közeget, ezzel hozzájárul a spermiumok túléléséhez, így megnöveli a sikeres fogantatás esélyét. Emellett a prosztatában található izmok az ejakulátum ürítésében is szerepet játszanak.

A prosztata masszírozó használata nemcsak pozitívan befolyásolja a férfiak egészségét, hanem lehetővé teszi, hogy teljes mértékben élvezze a kellemes és pihentető érzéseket. A termék kompakt, nem okoz nehézséget a használat során. Nagyszerű ajándék lehet egy olyan ember számára, aki törődik az egészségével, és pikáns örömökre törekszik.

Kényelmes és megtérülő vásárlás

Az intim webshop áruházunk stílusos és kiváló minőségű masszírozó prosztata vásárlását kínálja tökéletesen elfogadható áron. A katalógus vezető gyártók modelljeit mutatja be. Minden ilyen tartozék erősíti a férfiak egészségét és erejét, valamint élénk szexuális öröm forrásává válik. A vásárlásokat a lehető legrövidebb időn belül szállítják az országba.

A férfi análszexet masszázzsal vezessük fel

A lassú, finom masszázs rengeteget oldhat, a nyugalom, a bizalom kialakításához elengedhetetlen. Az egész test masszázsára kell gondolni, azaz először háton fekve kezdjük el simogatni a mellkast, a felső testet, majd a bokától felfelé a medencéig. A pénisz direkt izgatása ebben az előjáték fázisban még nem szükséges, nyugodtan hagyjuk ki az egész területet, a herét is.

Az érintés simogatás legyen, ne gyúrás, és finom illatú természetes olajat használjunk, jojobát például. Idővel fordítsuk a hasára, és a háttól lefelé és a bokától felfelé folytassuk a masszázst. Legalább nyolc ilyen kör után a teljes farpofákat is kezdjük el simogatni, körbe-körbe. Egyre beljebb haladjunk a körökkel, amíg el nem érjük a gátat, majd a végbélnyílást, és itt pedig eleinte egy ujjal simogassuk a végbél záróizmait, majd kettővel, hárommal, kizárólag kívül, körkörös mozdulatokkal. Ezek után egyre inkább tágulni fog, megnyílik, és adott esetben a könyékkel is simogassuk, finoman tágítsuk a területet, és ha befogadó lesz az ánusz, indulhat az análszex.