Férfi fermonos parfüm, London Tokyo Urban Man

London Tokyo Urban Man, feromon parfüm 30 ml férfiaknak. A romantikus parfüm férfiaknak lett kitalálva, hogy ideális intimebb pillanatokat teremtsen, és segítse a szocializálódást.

A találkozókra, partikra, előadásokra, sőt akármilyen éjszakára bevethető. Használni naponta lehet, és kifejezetten igéző. A feromonos parfüm nem kétséges, hogy vonzza a nőket. Alkalmazd a csuklón, a fül mögött, közel a kulcscsonthoz, a nyakon. Elég pár fújás belőle, és tökéletesen magabiztos, és szexuálisan vonzó lehetsz a legjobb nők számára is!
Feromonos Eau de parfum, dekoratív üvegcsében, 30 ml-es kiszerelésben. Összetett illattal: mandarin, menta, borsmenta, ámbra, gyömbér, vetiver. Ismerd meg az afrodiziákumok ősi titkát, mellyel könnyedén és magabiztosan mehet a csábítás!
Ha voltak már valaha kudarcaid, amikor egy igazán csodálatos bombanőt próbáltál megszerezni, elcsábítani, akkor most itt az idő, hogy örökre elfelejtsd a rossz élményeket! Most eljött a te időd, hiszen alkalmazhatod a napjainkban elérhető legprofibb, legfejlettebb, tudományosan tesztelt módszert, mely tökéletessé teszi sikerességedet a csábítás mezején!
Persze ehhez meg kell rendelned, vagy személyesen megvásárolni budapesti szexshop üzletünkben 1052 Budapest, V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap!
A Casjozási tanácsok így ír a parfümről: Ugye milyen hihetetlenül izgató, amikor egy nő – ő sem tudja miért – hirtelen vonzódni kezd hozzád? Közel akar kerülni hozzád, odahúzódik, megérint, flörtölni kezd veled… és te tudod, hogy ez hamarosan valami még izgatóbbhoz vezet el. Ha a génjeidben van ez a szexuális adottság, hogy tapadnak rád a nők, mindened megvan, amire csak szükséged lehet.
Az igazság azonban az, hogy ez csak néhány férfinak adatott meg. Ők azok, akikre ragadnak a nők, akármit is csinálnak. A legtöbbünknél sajnos nincs meg ez az előny. Helyette izgulunk, csak távolról nézzük a legjobb nőket, és ha mégis rászánjuk magunkat a közeledésre, hamar kiderül, nincs esélyünk! Tudod, mit gondolok? Nem jó ez így!
Csak tegyünk fel valamit egy pillanatra… Tegyük fel, hogy uralmad van ezen adottság felett… Tegyük fel, hogy akkor kapcsolod be ezt a szexuális adottságot, amikor csak akarod, és akivel szemben csak akarod! Tegyük fel, hogy tudod, bármikor „bekapcsolhatod”, annyi nőnél és annyiszor, ahányszor csak akarod! A jó hír, hogy megteheted! Tudományos kutatások, alapos tervezés és valós életbéli kísérletek meghozták az eredményüket. Ez pedig a feromon parfüm!
Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Vélemény, hozzászólás?