Fenékdugó, nagy méretben, indigó színben Performance no1

Nagy méretű plug az extrém élvezetekért. A popsit se hagyd ki ha kéjről van szó! Rendeld meg ha tetszik, vagy gyere be az üzletünkbe, és vedd meg személyesen.

Kúpos kialakítású, nagy méretű plug, gyönyörű indigókék színben. A talp lapos kialakítása könnyed behelyezhetőséget biztosít, behelyezve pedig
nem akadályoz semmilyen tevékenységben, így izgalmasabb játékokhoz akár magunkkal is vihetjük…

A plug sima felületű, tartós PVC anyagból készül, így sokáig számíthat rá használója. Anyaga teljes mértékben vízálló, nem porózus, így könnyen tisztítható langyos, szappanos vízzel. Nagyszerűen kombinálható a megfelelő síkosítókkal. Ne feledkezz el a kifejezetten erre a célra készülő eszközfertőtlenítők, adott terméken való használatáról sem!

Ha az Intimcenter.hu online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg. Ha férfiaknak/nőknek ajánlott szexuális segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted. A budapesti szexshopok közül a legjobb szexshop címe Intim Center Budapest, V. ker. Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

 

Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Vélemény, hozzászólás?