Felpumpálható vibrátoros realisztikus pénisz

Igazi csemege! Itt van és rád vár! Szokatlan összeállítás, mely orgazmusban végződő fantasztikus érzéseket nyújt. Ez a vibrátor, mely garantáltan felébreszti vágyaid.

Különlegessége a felfújhatósága. Megdagad, növeli méretét, akár kétszeres vastagságra. Borítása puha, szilikon, realisztikus hatású, így könnyen a vaginába tehető. Alap állapotában 20 cm hosszú és 3,2 cm széles. Rezgése 7 fokozatú. Vízálló.
A termék el van látva biztonsági szeleppel. Ha nem tudod hogyan kell használni, szívesen megmutatjuk az Intim Center szexshop üzletben, Budapesten a Károly krt. 14. szám alatt a félemeleten a szexshop nyitvatartási időn belül.
Hidd el, minden vágyad a kielégülés után a következő használat izgalma lesz, újra és újra. A 2 darab AAA elem nem tartozéka a csomagnak, ha szexshop webshop áruházunkból rendeled figyelj majd erre.
Felfújható dildók és vibrátorok különleges szexkellékek. A felfújható dildók igencsak erotikus pillanatokat tudnak okozni használójuknak: mérete a felfújás erősségétől függően változtatható!

Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Vélemény, hozzászólás?