Felcsatolható mellpumpa, mellnagyobbító készülék

Itt a mellnagyobbítás lehetősége. Ha nagyobb mellekre vágysz, itt a lehetőség, hogy műtét nélkül ezt megvalósítsd! Csak helyezd szorosan a két tölcsért a melledre, vedd fel akár egy melltartót.

A tölcsér vákuumot fog képezni a bőrödön, amint elkezded pumpálni a kar segítségével. Melleid megduzzadnak és érzékenyebbé válnak, így a szex is élvezetesebb lesz számodra! Kiválóan alkalmazható előjátékhoz és szex közben!
A tölcsérek átmérője 13 cm, anyaguk szilárd műanyag szilikon csíkkal szegélyezve. Angol neve Breast Pump Enlarge with twin Cups.
A cici dupla szivattyú segít a mellek egyenletesen és egyenesen nőni! A szivattyú használatának fő szempontja, hogy nem kell műteni. A szivattyú a mellkasi feszültség alapján működik, ami a mellszövet növekedését eredményezi mechanikai erővel. Ez az eszköz nemcsak növeli az emlők méretét, hanem javítja a mellformát, hogy tökéletes mellszobra legyen. A mellpumpa jellemzői:
• A tölcsérek átmérője 13 cm
• anyaguk szilárd műanyag szilikon csíkkal szegélyezve
• Anyaga: ABS, PVC
• Leeresztő szeleppel ellátva
Felcsatolható mellpumpa, izgató és mellnagyobbító készülék. A szoptató nők és a mellek leeresztettek és balra esnek, a mellpumpa kettős csésze szivattyú serkenti a mellszövet növekedését. Csak csatlakoztassa a két csészét a mellekhez, és a szivattyúzás segítségével szívjon el levegőt. A létrehozott mikrovákum az emlősejtek kiterjedéséhez vezet. Rendszeresen használja a mellpumpát a szivattyút, és a mellét oxigénnel töltik fel és vérrel töltik meg.
Ha az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg. Ha nőknek ajánlott szexárukat személyesen szeretnél vásárolni, az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted. A budapesti szexshopok közül a legjobb szexshop címe Szexüzlet Budapest, V. ker. Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig az Astoriához közel.
Általános használati útmutató mellpumpákhoz
A mellpumpa javíthatja mellek vérkeringését, így rendszeres használata feszesebb és nagyobb melleket eredményezhet. A vákuumnak köszönhetően a mellek természetes úton növekedhetnek. A-B-C-D méretű mellekhez ideális.
A csomag tartalma:
– vákuumharang, vákuumharangok
– egy rugalmas cső a végén szeleppel, és pumpaballonnal
Használata lépésről lépésre:
1. Illessze a vákuumharangra/ vákuumharangokra a cső végét.
2. Az anatómiailag formált vákuumharangot/ harangokat helyezze a mellkasára (fotó az ideális helyzetről a termék csomagolásán), és ha van, akkor az állítható, rugalmas pántok segítségével állítsa be, hogy azok feszesen illeszkedjenek.
3. Lassan kezdjen el pumpálni, érezni fogja, ahogy kialakul vákuum hatására a kellemesen feszítő érzés.
+Információ: ha hiába pumpál nem alakul ki vákuum, akkor nem illesztette a megfelelő helyre, vagy kellő feszességgel a vákuumharangokat a mellkasához, és nem zár tökéletesen. Fontos: a feszítő érzés természetes, de ha fájdalmat tapasztal, akkor csökkentse a vákuumszelep segítségével a vákuumot.
4. Ha már a feszítő, de még nem fájdalmas érzést tapasztalja, akkor ezt a nyomást tartsa fent kb. 15 percen keresztül (ha csökken a vákuum 1-2 pumpálással visszaállíthatja).
5. Majd nyomja meg a leeresztő gombot, így megszüntetve a vákuumot.
6. Várjon 5 percet, majd ismételje meg a 3-6. lépést még kétszer.
7. Ezután vegye le a vákuumharangokat.
8. Ismételje meg a legjobb eredmény érdekében az eljárást minden nap.
Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Vélemény, hozzászólás?