Víz bázisú natúr síkosító pumpás adagolóval 100 ml Joy Drops

Természetes síkosító gél, amely intenzívebb és kielégítőbb szexuális élményt nyújt. Általában hüvelyi szárazság esetén kell alkalmazni, de intim-masszázshoz is kiváló.

Kompatibilis a latex anyagú óvszerekkel és nem rontja azok textúráját. Hypoallergén, könnyen lemosható és nem hagy foltot. Pumpás adagolójának köszönhetően könnyen kezelhető. Gyermekek elől gondosan elzárandó! Összetételt lásd a csomagoláson! Hűvös, száraz helyen tartandó! Ha szembe kerül, bő vízzel mossuk ki! Minőségét megőrzi a csomagoláson feltüntetett időpontig.
– Pumpás adagoló
– Mennyiség 100 ml
– Cikkszám: JOYDROPS23
– EAN 8698712453003, JOYDROPS23
Ha az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a készleten lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg. A feladó a cég, semmi sem utal a tartalomra. Ha férfiaknak és nőknek ajánlott szexpatikai, szexdrogéria árukat személyesen szeretnél vásárolni, az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted. A budapesti szexshopok közül a legjobb szexshop címe INTIM CENTER sex shop Budapest, V. ker. Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Vélemény, hozzászólás?