Vibro Finger vibrátor, szenvedélyes g-pont és csiklóizgató

Egy új játék, akár egyedül vagy, akár partnered kényeztetésére vágysz: Vibro Finger, szenvedélyes g-pont, vagina és csiklóizgató. Add a kezésbe, hogy a mennyekbe juttasson, kényeztesse nemi szerved.

Hosszú, puha hegyével a legforróbb testnyílásokba is bejut, ha hagyja a tiszta, hajlékony zselés izgatót működni, és a párja fantáziájára bízza a rejtekhelyek felkutatását. Csikló, és G-pontos izgatása a zuhany alatt is kielégítheti vágyait.

A Vibro Finger nagyfrekvenciás rezgése, karcsú orgazmust kiváltó rugalmas anyaga, a tüskés golyó alakú csiklóizgatós csillámok, mind-mind a tökéletes kényeztetéshez járulnak hozzá. Kis méret és csendes működés jellemzi. 10 különböző vibrációs funkció és rotáció közül választhat menet közben. Váltogatva az intenzitást, még jobban elhúzhatja az orgazmust.
– Használatához 3 db LR44 elem kell, melyből az első szettet a doboz tartalmazza.
– Hossza 11 cm,
– átmérője 2,5 cm.

A rendkívül diszkrét játékszert akár ajándékba is érdemes az Intimcente online sexshop webáruházunkból megrendelni. Vagy be lehet jönni érte sexshop Budapest üzletünkbe (cím: Bp, Károly krt. 14. félemelet), hogy már a vásárlás estéjén élvezhesse a szenvedélyes szexet vele!

Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Vélemény, hozzászólás?