Vibrátoros bugyi, tárvirányítós Fetish Fantasy

Tudsz titkot tartani? A szexi, alacsony emelkedésű tanga belül diszkréten elrejtve egy rejtett mikro vibri, melynek célja, hogy megdönthesse a világot! A puha, nyújtható övrész annyira kényelmes, hogy elfelejted, hogy más a bugyit viselsz, mindaddig, amíg be nem kapcsolod a titkos mikrostimulátort. Egy gombnyomással a suttogó csendes motor életre kel, és közvetlen ösztönzést biztosít, ahol azt szeretné.

– 20 funkciós vibrátor
– A derékméretek 61 cm – 86 cm ig.
– Vezeték nélküli távirányító
– Eleminformáció: 2 AAA nincs a csomagban, 3 LR44 / AG13 1.5V tartozék.
– Anyag: poliészter, ABS műanyag, Spandex
– Származási ország: Kína
– Pipedream termék
Válasssz a 20 pulzáló és rezgő mintázat közül, és lendülj a lüktetésig. A vezeték nélküli távirányító lehetővé teszi partnere számára, hogy szabályozza a rezgéseket akár másik helyiségből vagy a vacsoraasztalon keresztül, így új meglepetést okozhat a következő rendezvényen. A legjobb az egészben, senki sem fogja tudni, miért mosolyogsz annyira.
Ha nem használod, távolítsd el a (3) LR44 AG13 akkumulátorokat a vibrogolyóból. A felhasználás után tisztítsd meg az eltávolítás előtt.
Ha az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg. Ha a nőknek ajánlott szexuális segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted. A budapesti szexshopok közül a legjobb szexshop címe INTIM CENTER szexshop Budapest, V. ker. Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Vélemény, hozzászólás?