Vibrátor tojás, E7 wireless távirányítós vibratojás

Vízálló vibrációs tojás távirányítóval. Lepd meg vele nődet, odáig lesz érte! A tojás nikkel és ABS műanyag.

Felülete matt. Anatómiailag megfelelő az alakja, rövidebb, de egyben nagyobb is, mint a többi rezgő tojásé. Könnyű megtartani a hüvelyben, súlya mindössze 50 g. A vibratojás csomaga a hozzá való két „N” méretű R1-es, elemet tartalmazza.
Az E7 vezeték nélküli maszturbáló tojása jelzőfénnyel jelzi is működését. A távirányítón még két gomb található, a főkapcsoló, illetve a programkapcsoló gomb. Három intenzitást választhatsz, vagy négy különböző vibrációs programot. A vezérlés több, mint 10 méterről is működik, akár falon keresztül.
A termék teljesen vízálló. Hossza 6,3 cm, átmérője átlagos, 3,5 cm. Nagy sikerrel játszhattok vele közösülés közben is. Alacsony zajszint jellemzi, ezért a rikoltozásokat akár a közeli szomszédok is meghallhatják. Könnyen megrendelhető fehér színben a budapesti szexshopok küzül az üzletünkben (A sexshop center címe Intim sex üzlet Budapest, Károly krt. 14. félemelet), vagy az Intim Center sexshop webáruházból. Ne habozz, akár szeretetbeli ajándéknak, kényeztetésnek, szülinapra, évfordulóra, karácsonyra, húsvétra is ideális. Vagy csak úgy, ha kedved van hozzá, mert a szexshop játékszerek feldobják a hosszútávú kapcsolatokat is. A szex kellékek nem csak magányos élvezetekhez valók. Kiválóan alkalmasak pároknak is, hogy olyan élvezetekhez jussanak, ami másképp nem lenne lehetséges. Lehet ez egy vibrátor, ami szeretkezés közben pont ott kényezteti a csiklót, ahol kell. Lehet ez egy anális plug, ami külön élvezetet ad a prosztata ingerlése által. Vannak párok, aki új erogén zónákat fedeznek így fel, mások megtanulják, hogyan menjenek el együtt, megint mások a játékszerek által a szenvedély újraéledését tapasztalják meg. Egy erotikus játékszer sokat segíthet a gyerekek születése utáni nehezebb hónapokban is, és sokuk a vagina izomzatát is erősíti.

Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Vélemény, hozzászólás?