Vibrátor Teaser Vibe 100% szilikon

Dizájnos vibrátor a Teaser Vibe 100 % szilikon anyagból készült. Biztonságos és 100%-os tisztaságú szilikon anyagból készült ez a vibrátor, a DreamToys vidáman színes, kompakt vibrátorai közül egy.

A motorja nagyon erős és a rúd hegyén helyezkedik el a maximális élvezet kiváltása miatt.
Ő lehet az egyik kedvence, ha kipróbálja! Mérete miatt a csikló stimuláció is hatékony vele, az ívelt formát könnyű kezelni.
Magassága 11 cm, vastagsága 2,2 cm. Mindösszesen 1 db AA elemre van szüksége a működéshez, így bárhova, akár hosszabb utazásokra is magával veheti. Anyaga 100% szilikon, biztonságos.
Vízállósága is kíváló, épp ezért Top Quality-nak is nevezhető. Megvehető az Intim Center szexshop Budapest üzletben (Budapest, Károly krt. 14. félemelet), vagy az online sex shop webáruházban megrendelhető. Kihagyhatatlan annak, aki szeretné érezni a minőségi kényeztetését a hüvelyében.
Nem véletlenül a vibrátorok a legkeresettebb szexkütyük a szexuális segédeszközök piacán. Szeretik a nők a szilikonos örömszerző eszközöket, mert kellemesen és biztonságosan használhatóak. Anyaguk miatt maximálisan bőrbarát segédeszközök. Használatukhoz kizárólag vízbázisú síkosítót ajánlunk. Tisztításuk rendkívül egyszerű, eszköz tisztítóval vagy semleges szappannal, langyos vízzel történhet.
Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Vélemény, hozzászólás?