Vibrátor led fénnyel 17 cm, Immortal

10 funkciós rezgésekkel Immortal vibrátor. Vízálló vibrátork LED lámpa fénnyel.

Könnyű egygombos ki és bekapcsoló funkcióval. Elemből 2 db AA típusú kell bele. Anyaga szilikon. A színe lila. Méretei. hossza 15.2 cm és az átmérő 3.5 cm. Össztömege, vagyis súlya 19 dkg.

Ha a Sex shop Budapest Intimcenter szexüzlet vibrátor kínálatából tetszik ez a darab, akkor rendeld meg itt az online sexshopban, vagy vásárold meg személyesen üzletünkben Budapest 5. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap! Telefon +36 1 3170918

A gyártója az NMC, származási hely és gyártási ország Kína. A termék angol nyelvű leírása a Tonga oldalán itt nézhető meg.
Még annyit a vibrátorokról, hogy a vibrátor már a természetes szexuális élet, az egészséges szex része lett. Ha betévedünk egy szexshopba, zavarba ejtő kínálattal szembesülhetünk, ami jól szemlélteti, hogy komoly vásárlói igény van jelen. Ha pedig egy szexmúzeumban vesszük szemügyre szépanyáink játékszereit, jelentős történelmi távlatokba helyezhetjük az eszközt.

Mindez azt mutatja, hogy többről van itt szó puszta húspótléknál, és feltételezhető, hogy ha alaposan körülnéznénk a jelenkori hálószobákban, bizony olyan dolgokat lelnénk a fiókok mélyén, amik villámgyorsan az álszentség kategóriába utalnák a fent említett közvélekedést. Szóval ne késlekedj, vedd meg az első, vagy többedik vibrátorodat!

Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Vélemény, hozzászólás?