Vibrátor 22 cm

Zselés erezetes valósághű vibrátor 22 cm méretben, mely megvásárolható a belvárosi üzletünkben, vagy megrendelhető a webshopban.  Állítható sebességű a zselé, kellemes de keményebb érzetet keltő anyagú  vibrátor.

Az egyik legkedveltebb modell!
Nézd meg te is az Intim Center sexshop Budapest szex üzletében (1052 Budapest, Károly krt. 14. nyitva minden nap) vagy rendeld meg itt.
Enyhén erezetes kidolgozású kellemes tapintású zselés vibrátor. A vibrálás módja a készülék alján csavarással szabályozható. Síkosító használata, mint minden vibrátorhoz vagy dildóhoz ajánlott. Ehhez a a vibrátorhoz a webáruházban egyből meg is rendelhetsz! 
– Hossza: 22 cm,
– Átmérője: 4 cm.
– Anyaga: PVC, EU-rendeletnek megfelelő, phthalát-mentes.

Kiváló minőségű selymes, fényes, rugalmas latex, ami elvarázsolja a nőket! Erőteljes, mégis extra halk motorral készült kényeztető, egyszerű, klasszikus, realisztikus formában. Állítható rezgéserősségű, a vibráció segítségével az élmény jelentősen fokozható. 
A kupak alsó, elforgatható részének lassú jobbra forgatásával tetszőlegesen növelhető a rezgéserősség, a teljes balra fordítással az eszköz kikapcsolható. A vibrátor két darab ceruzaelemmel (AA) működik, az elemeket a termék csomagolása gyárilag nem tartalmazza.  

Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Vélemény, hozzászólás?