Tojás vibrátor, vezeték nélküli távirányítós tojás vibri A Toys

Vibrotojás rezgő, ovális távirányítóval elsősorban nőknek készült. Újratölthető USB-n keresztül, 10 vibrációs mód.

6 cm és 3,3 cm széles. Lágy szilikonnal borított. Vibráló tojás távvezérléssel, puha tapintású, nagy teljesítményű. A vibrotojás tojás formájú vibrátor. Alapvetően vaginális izgatásra fejlesztették ki, te természetesen tökéletesen alkalmas lehet a csikló ingerlésére is, és az ánusz stimulálására is.
– 10 különböző vibrációs funkció.
– Erőteljes motor
– Távirányító
– Nagyon csendes
– Újratölthető vibrotojás, USB-n keresztül
– Méretek: 6 cm x 3 5 cm.
A vibrotojásra úgy is gondolhatunk, mint a gésa-golyó modern változatára. Bár amíg a gésa-golyó inkább gyógyászati segédeszköz addig a vibrációs tojás kifejezetten az orgazmus kiváltására használatos. Apró méretének köszönhetően kényelmesen elfér a hüvelyben, így akár napközben séta, de akár még munka közben is használható.
A vibratojás távirányítós, a könnyebb használat kedvéért. Ha valaki extrémebb felhasználása, ötletesebb élvezetekre vágyik, azoknak mindenképpen az ilyen vezeték nélküli modelleket ajánljuk. A rádiós vezérlésnek köszönhetően, nem lesz útban a zavaró kábel, a távirányító kényelmesen elfér a zsebben, vagy a táskában. A kis tojás rezgésre készen lapul a puncidban, csak ara vár hogy táskában lapuló távirányítóval életre keltsd! Hogy milyen izgalmakban lehet így részed, azt a fantáziádra bízzuk!
Ha férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted. Érdemes belátogatni az üzletbe, mert hasonló termékek, egyedi darabok vannak még készleten! A cím INTIM CENTER Szex shop Budapest, Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.
Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Vélemény, hozzászólás?