Szexi mini-ruha, háló, átlátszó Chilirose fekete

Fekete színben van S/M méretben. A férfiak a látványra buknak, számukra az egyik legfontosabb izgatószer a meztelen női test. Ezt az ígéretet hordozza magában a fehérnemű megpillantása is, hiszen ha már eddig jutottak, nemsokára az is lehullhat a nőről.

Romantikus vagy vad estére készül? Keres egy önre szabott szexi ruhát? Egy testhez álló harisnya anyaggal? Az Intim Center szexshop üzlet1 052 Budapest, 5. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap!) a Chilirose kollekció mini ruháját kínálja fel, egy szexi hódításhoz, domina szexhez. A kicsit elektromos hálózatra emlékeztető kialakítása, a nylon hálós szövése előnyösen mutatja derekát, ezáltal a női formát kiemeli.

A vékony pántok és a csupasz vállak provokatívak, míg az enyhén áttetsző mellkas rész kissé titokzatos, exkluzív. Romantikus fényben a ruha nem csak csábító, de dögös megjelenést is kölcsönöz önnek. A mini-ruha puha stretch anyaga: 80% poliamid, 20% elasztán. Varrás nélkül készül, és jellemző rá az érzékiség. Ha megfelelő önnek az S/M méret, kattintson a rendelésre az Intimcenter sexshop webáruházban. Csak óvatosan! Minden férfit levehet a lábáról! Jelenleg fekete színben kapható!

Fontos, hogy milyen fehérneműt rejt a ruhád. Akkor is, ha csak te tudod, mi van rajtad, a kisugárzásodba belevegyül egy kis pajkosság, titokzatosság, amit a férfiak radarja akaratlanul is felfog.

Ügyelj arra, hogy ne közönséges fehérneműt válassz a csábításhoz, mert könnyen a ló másik oldalára eshetsz át. Az érzékiséget a közönségességtől egy vékony határvonal választja csak el.

Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Vélemény, hozzászólás?