Silk Diamond strasszköves vibrátor (fekete)

A „Diamond Silk piros” egy kézitáska strapabíró 11 cm hosszú mini vibrátor volt ellenálló kemény műanyag piros bűnös Ő elcsábítja a bársonyos puha felületre, és tetszik a szemet a 24 kis strasszos Streinchen. Ez a vibrátor kemény műanyagból készült továbbítja rezgések igen közvetlenül és hatékonyan.

Ez fokozatmentesen állítható, és mentes a lágyítók.
Luxus erősítők a nők stílusa! Extra csendes, fokozatmentesen állítható rezgés. Elegáns design és bársonyos, flutschfreudige felületre. 1 db AA elem szükséges, Szín: fekete Méretek: 13,5 cm hosszú, 2,5 cm Feature: drágaköve

Diamond Silk Vibe, táska vibrátor, mini vibrátor
A kis Diamond Silk Vibe hét Creations gyártó hozza az elbűvölő megjelenés nő szeme világít. A matt felület selyem, kis strasszos gyémánt és praktikus kézitáska méretét is meg van győződve, hogy küldjünk, hogy a kis vibrátor még közelebbről.
A Diamond Silk Vibe egy klasszikus torpedó alakú, hogy mécsesek viszonylag éles felfelé. Alján a szabályozó formájában gomb, amellyel be lehet állítani a rezgés intenzitása fokozatmentesen az óramutató járásával ellentétes irányba. Fordult a gomb balra, az elemtartó amibe 1,5 V AA akkumulátor behelyezése hatalomra nyitva.
A Gyémánt Silk Vibrátor viszonylag kis mérete 13.5 cm hosszúságú és átmérője 2 cm-t.
A vibrátor teljes egészében a kemény műanyag, és egy enyhén érdesített felülettel, a kellemes bársonyos érzés. A forgó Regeler egy kétsoros kis strassz csatolni, amely a vibrátort, hogy „bizonyos valami”. Van egy vibrátor 3 színben: fekete, piros és vilolett.
A teszt a vibrátort meglepett minket egy nagyon jó rezgés teljesítményt. Annak ellenére, hogy a kis tápegység csak egyetlen 1,5 V-os akkumulátor, akkor hozza létre a vibrációs egységet, hogy a rezgés erős, magas frekvenciájú rezgés. A rezgések alig visszafogja a kemény műanyag, és nagyon jól telt. Különösen a vékony vibrátort csúcs ezért kiválóan alkalmas csikló stimuláció, és hozza a rezgés pontosan ez a lényeg.
Egy hüvelyi alkalmazása Diamond Silk Bling Vibe miatt a kis méretű, de kevésbé használható.
A beállítás a vastag vibrátor a vezérlőtárcsa egyszerű és magától értetődő. A kezelés célja, mivel a kis mérete és könnyű súlya nagyon könnyen használható.
A kötet a Diamond Silk Vibe a zöld Breich és tartják csak a tudatalatti búgó hangot.
A kivitelezés kifogástalan, nem volt anyaghiba, éles szegély vagy rosszul fedezett részére. A Stass gyémánt bot nagyon kemény, és nem szerszám nélkül abzubekommen.
Egy egészségügyi szempontból nincs is semmi panaszkodni, a használt műanyag lehet tisztítani, és nagyon jól az átmenetet a vibrátor tengely a vezérlőegység és az akkumulátor fedelének biztonságos zárását egy csavar és egy gumi tömítőgyűrű. Így, a rezgés cseppálló, és azt is, hogy használják a zuhanyzó, semmi módon.
Selymesen sima és tömör vibrátor utazik mindenhol. Még a víz, zuhanyzó & Spa – többfokozatú on / off dial ellenőrzéseket. Műszaki adatok: szükséges AA elem (nem tartozék) Méret: Hossza 13 cm, átmérője 2.5 cm Colour: purpl
Különösen elegáns márka vibrátor tervezett sima rezgés finom designer burkolat teli kristály alkalmazásokat. Minden fekete és ragyog annak kövek kellemes órát a gyertyafényben.
Szép és nagyon elegáns vibrátor több sebesség fedezni egyenletes és jó minőségű latex és strasszokkal kerek irányításával alap adja az értelemben, hogy sok elegáns vibrátort és felejthetetlen különleges ajándék. Mérete ideális még az anális beszivárgás, míg a játék a társa lesz, mert külön, és a kapcsolatot, de azt is a szempont. Egy igazán „kötelező” darab a gyűjtemény. Totaly vízálló. Mi erősen ajánlott használni ezt a terméket kenőanyagok legjobb érzéki hatások és a sérülések elkerülése érdekében.
 

Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Vélemény, hozzászólás?