Sexy fehérnemű szet Obsessive Lustella Corset

Sexy fehérnemű szet Obsessive Sexy Lustella Corset S/M méretben az Intimcenter szexshop üzlet és online webáruház nagy erotikus fehérnemű választékában.

Ezt viselni és látni is a legmagasabb szintű öröm! Szeretnéd elérni? Persze! Vegyél ezt a dobozt otthonra, gondosan csomagold ki, és… készülj fel egy hihetetlenül szenvedélyes estére. A forró részletek garantálják a tökéletes szórakozással teli meglepő pillanatokat!

Csábító részlete a hihetetlenül nőies fűző, csipkés dísszel. Melltartó kosár a tökéletes mell megjelenésért! Szabályozható pántok, így a tökéletes illeszkedés garantált. Csipkés motívum, és a homokóra alak ad optikai vékonyító hatást. Szatén szalag és iv hangsúlyozza a karcsú derekat! Szabályozható harisnyatartó, ami könnyen állítható. Szép és rugalmas anyagból készült, 95% poliamid, 5% elasztán. A szettben tanga is taláható, a méret: S/M. Így is ismerheted: Lustella hálóing, Lustella kesztyű, Lustella sor, Lustella harisnya.

Az erotikus fehérneműt nem csak a nők kedvelik, hanem bizony a férfiak is. No, de nem viselni szeretik a férfiak, hanem természetesen csak nézni, csodálni a gyengébbik nem tagjain. Egy erotikus fehérnemű ugyanis, első pillantásra elvarázsolja és ámulatba ejti a férfiakat. Az erotikus fehérnemű viselése egy friss kapcsolatban, az első együttlét során meghatározó fontosságú lehet, ám ez nem azt jelenti, hogy csak ekkor érdemes viselni a szexi darabokat. Egy hosszú házasságot vagy egy laposodó párkapcsolatot is fel lehet tüzelni egy-egy erotikus fehérnemű viselésével.

Ha szexi rucijainkat személyesen szeretnéd megvásárolni, erre is van mód. Az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted. Érdemes belátogatni az üzletbe, mert hasonló termék és egyedi darab is van még készleten! A cím Szexbolt Budapest, V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap!

Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Vélemény, hozzászólás?