Rúdvibrátor ezüst színű, 17 cm hosszú klasszikus vibri

Minden nőnek és férfinak kell egy egyszerű és olcsó, ezüst színű aránylag vékony rúdvibrátor, ami 17 cm hosszú! Egy top termék a hálószobai fiókba, melyet bármikor ha úgy esik elő lehessen venni. Az uniszex vibrátor bevált mint szexuális játékszer, mert könnyű használni, és a klasszikus formája ismert.

Hossza 17 cm, behelyezhető hossz 15,5 cm.
Az átmérője az anális izgatáshoz is ideális, 2,5 cm. Ha meg szeretnéd rendelni, kattintsd a terméknél a megvásárolom, és az online kosaradba az Intim Center online szexüzletének webáruházában, és rendelhetsz hozzá 2 db AA elemet is, ha nincs otthon.
A silver super slick nagy öröm a párkapcsolatban is. Fényes megjelenése minden időben kielégíti szexuális fantáziátokat, sima felülete könnyen csúszik a lyukaitokba. A többsebességes rezgéseit az alsó csavaros részen állíthatjátok. Ez a vibrátor kellemesen vibrál. Mindez azért, hogy hamarabb a csúcsra érj! A vibrátor az egyik legismertebb és legnépszerűbb szexeszköz, ami kimondottan a női örömszerzésre találtak ki. A vibrátor szex és maszti közben szuper kütyü!
Ha a vibrátorok közül valamelyiket, vagy más szexkelléket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted. Érdemes belátogatni az üzletbe, mert hasonló termékek, egyedi darabok vannak még készleten! A cím Szexshop Budapest, V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap!

Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Vélemény, hozzászólás?