Rubinvörös csábítás vibrátor, anális izgatásra alakítva

Eszményi kísértés a vágyközpontnak. Tedd próbára te is az Temptation állítható rezgéserősségű análvibrátort! Karcsú kialakítás, kidudorodó makk és serkentő erezet jellemzi.

Mindössze ujjnyi a vastagsága, ezért kezdők számára is ajánljuk. Rugalmas, zselés anyaga van. Zselés anyagból készült, viszonylag vékony, ezért anális örömszerzéshez is ideális vibrátor.
• Teljes hossza: 16 cm
• Behelyezhető hossz: kb. 10 cm
• Jellemző átmérője: 2 cm
• Anyaga: zselés gumi
• Fokozatmentesen szabályozható rezgésintenzitás
• Működtetéséhez 1 db AAA (mini) ceruzaelem szükséges, mely nem tartozék
Egy néhány évvel ezelőtt végzett felmérés szerint a nők majdnem fele rendelkezik vibrátorral otthonában. A mai világunkban az anális eszközök is terjedőben vannak. A modern felfogást vallók már tartanak is anál eszközöket fiókjukban vagy az ágyuk alatt. Ez tény, sőt már igazából meg sem lepődünk rajta.
A megítélése is pozitív, többek szerint a szexkellékek hozzájárulnak az egészséges szexuális élethez. Párok is egyre többet használják együttléteik során. Ez a rubinvörös kis kedvenc lehet a következő tesztalany, ugyanis használata során az összeszokott párok kifinomultan és keményen is élvezhetik a masszírozó teljesítményét. A termékekhez ajánlott a síkosító használata. Síkosítót az Intim Center sexshop webáruházunkban és a budapesti Károly krt. 14. sz. alatt található sexshop üzletünkben is beszerezhetsz hozzá. Egyre több helyen olvashatjuk, hogy az anális szex népszerűsége növekszik, a feneket övező tabuk fokozatosan feloldódnak. Ez örvendetes jelenség, hiszen mi is azt valljuk, hogy az anális szex teljes mértékben egészséges és biztonságos útja az erotikus kísérletezésnek és a lehetőségeink kitágításának. Az anális szex olyan fizikai és lelki örömökhöz juttathat minket, nőket és férfiakat egyaránt, amihez a szex többi fajtája nem tud. Sokaknak az anális szex a szexuális életük alapvető elemévé válik, míg mások csak alkalmi élvezői a fenék táji élvezeteknek. És van, akit egyáltalán nem vonz ez a terület. Ennek a vibrinek a hossza 16 cm, átmérője 1,5 – 2 cm. A vibrátor erősségének változtatásával egyre jobban ingerelheted az ánuszt.

Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Vélemény, hozzászólás?