Realisztikus vibrátor, vízálló 20 cm

Realisztikus vibrátor, 20 cm hosszú, 4 cm átmérőjű,behelyezhető hossza: 18 cm. Multisebességes és vízálló, bársonyos felületű vibrátor.

Olyan a tapintása mint az igazi pénisznek. Az ára rendkívül kedvező. Egyszerű dobozban adjuk, csomagolva ajándéknak is kitűnő választás, rendeld meg az Intimcenter.hu online szexshopban.
Ha a nőknek ajánlott vibrátor szexkelléket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted. Érdemes belátogatni az üzletbe, mert hasonló termékek, egyedi darabok vannak még készleten! A cím Szexshop Budapest, V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap!
Szex segédeszközeként, de masztizásra is használható. Stresszoldó hatású. A vibrátor nemcsak a szexuális feszültséget csökkenti, hanem az élet más területein is hasznos, sőt, kifejezetten eredményes módszer hírében áll.
Szexuálisan is karban tartja a testet. Két partner között – szakítástól az új kapcsolatig – gyakran hosszabb idő is eltelik, a kielégületlenség pedig a testre is hatással van. A maszturbáció rugalmasan és egészségesen tartja a szöveteket, serkenti a vérkeringést, és az agynak is szüksége van az izgalmi állapot fenntartására. A szex persze erre tökéletesen alkalmas, de ha éppen nincs, a dolog egyedül is megoldható.
Az orvos is határozottan ajánlja minden nőnek a vibrátor beszerzését, mert jelentősen növeli a maszturbáció élvezeti értékét.
Új lendületet adhat egy kapcsolatnak. A párkapcsolatokban biológiai szempontból nem mindig működik ugyanolyan belső órával a fiú és a lány, bármennyire szeretik is egymást. Ez feszültséget teremt a párok tagjai között, és talán szerencsésebb, ha ezt maszturbációval vezetjük le, mint ha keresünk egy titkos partnert hozzá.
Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Vélemény, hozzászólás?