Prosztata masszírozó Prostimulator VX1 anál izgató

Prosztata masszírozó, prosztata izgató férfiaknak, prosztata stimulátor az Intimcenter online szexshop kínálatában! Az angol neve Performance Prostimulator VX1 black BL-40095.

A prosztata masszírozó célja, hogy ösztönözze a prosztatát és fokozott férfi orgazmust adjon szex közben vagy önkielégítés során. Ez egy análszex készülék, amelyet helyén tart a záróizom, amely körülveszi a végbélnyílást. A prosztata masszírozó harmóniában működik a test természetes mozgásával felemel téged egy új szintjére az élvezeteknek.

Hogyan kell használni a prosztata masszírozót: Helyezze be a sikosított prosztata masszírozót a végbélnyílásába, és szexeljen vagy maszturbáljon vele. Izgatni tudja a prosztatáját úgy, hogy a záróizmát megfeszíti majd elengedi.

A prosztata izgatók mire jók: Célja, hogy ösztönözze, izgatssa végbél közelében lévő prosztatát, ami élvezetes és a prosztata masszázs egészséges is. Mostanában olyat is hallani, hogy nők is kipróbálják kiváncsiságból. Bedugva, összezárt lábakkal a külső része, a csiklót is izgatja a záróizmok ritmikus mozgatásával. Sokaknak az újdonság erejével kissé meglepően, mi több, ijesztően hangzik, hogy a prosztatát masszírozni is lehet, sőt az igen kellemes! Az a tény, hogy a prosztatamasszázs kellemes, teljesen független a szexuális beállítottságtól, használatát javasoljuk homo- és heteroszexuális férfiaknak és belevaló barátnőknek egyaránt.

Minden férfi teste ugyan azon az elven működik, csak meg kell tanulni kiaknázni a benne rejlő lehetőségeket. Dobja fel az megszokott szexuális életét és próbáljon ki partnerével valami újdonságot – majd élvezze a következményeket

Hogyan tisztítsuk: Mossuk le szappannal és vízzel minden használat után. Rendelje meg az internetes szexshopunkból, vagy ha személyesen szeretnéd megvásárolni, erre is van mód. Az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted. Érdemes belátogatni az üzletbe, mert hasonló termékek, egyedi darabok vannak még készleten! A cím Szexshop Budapest, Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap, vasárnap is!

Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Vélemény, hozzászólás?