Potencianövelők TOP 10 a vásárlói visszajelzések és fórumozói vélemények alapján

A potencianövelő infók cikkekben folyamatosan közöljük a friss infókat, A vevők véleménye, a Károly krt. 14. sz. alatti szexshopban a személyes vásárlások és az online webáruház rendelései alapján

A potencianövelő szerekről őszinte vélemények a fórumokban is olvashatók, azonban tudni kell, hogy minden emberre másképp hatnak a természetes anyagokból készült potencianövelők. Tehát nem egyéni hozzászólásokból, hanem mindezek és a fentiek összességéből áll össze, hogy melyik a legjobb potencianövelő.

Vélemények potencianövelő fórumokból

– Ha valakinek nem állna fel szex közben, legalább 30 percig  és NEM 5 PERCIG a farka, akkor tessék potencianövelőt használni. Egy nőnek 5-10 perc nem elég! A páromat most küldöm az Intim Centerbe, hogy este legyen egy eszeveszett menetünk. Meg éjjel is ha felébredek!

Kíváncsi lennék, hogy mi a menő most. Régen volt sok jó, de azóta már sok víz lefolyt a Dunán! Rengeteg terméket be is tiltottak azóta, meg sok el is tűnt, meg sok megjent újra. Red one, Spx, Dragon power, Blue dragon, El torito, Diablo, Maraton, Ingenium, Viadralin, Virility max. Persze van aminek meg lett utódja, Maraton extra, vagy Red one plus, Virility max plus. Évről évre változnak a termékek, bevonják, eltűnik, nem gyártják már… de még az a szerencse hogy lesz legalább helyette másik. Vannak azért jó termékek most is mint régen. próbáltam én a kamagrát is, meg erastilont is. De nekem azok erősnek bizonyultak. Bár nyilván ezekben a növényiekben is van sildenafil, de azért lényegesen kevesebb szerintem, és hatásban ugyan azt tudják mint egy viagra vagy testvérei. Én mindig kipróbálok új cuccokat a kíváncsiság kedvéért, így persze bele is futok néha olyanba ami tök hatástalan, de van hogy olyanba ami tényleg klassz.

– Egy tapasztalatot szeretnék megosztani veletek. Eddig Erotont és Strong Powert használtam. Nem voltak illuzioim, tartalmaznak szildenafilt, mert azt hozza, amit a kamagra is. 20 perccel a bevétel után tódul le a vér. Kicsit zavaró, mert nem jó egy gyógyszertől függeni. Valami tartós megoldást kerestem, végigpróbáltam egy csomó kúraszerű cuccot, de semmit sem értek. Viszont most belebotlottam a maca porba. Vízben elkeverve iszom, kellemes édeskés íze van. 2 hete fogyasztom de napról napra gyorsabb a merevedésem. Nagyon bejön. 2 darab 50 grammos kiszerelést vettem ez kábé 20 napig elég. A Tribulus a másik amiről még jókat olvastam róla.

Sziasztok! Megosztom a tapasztalataimat. Régebben Blue Dragon II-t használtam ritkán, eseti jelleggel, annak a hatása brutális volt, még felezve is. Szerencsére nagy gond nincs velem, de az óvszert nem igazán kedvelem, és ha elkerülhetetlen a használata, nem árt némi támogatás, főleg ha különlegesen jót szeretnék aznap estére. Kipróbáltam már a Boom-boom és Red One kapszulákat., de általános probléma a másnapi pocsék közérzet, fejfájás, szédülés.
Legújabban a Pertinax 3 in1-el próbálkoztam, és egyelőre jók a tapasztalataim. Egy éjszakára a fele mennyiség is elég volt, de legutóbb kipróbáltam egy teljes adagot, és megdöbbenésemre másnap semmi gondom nem volt. Fejfájást egyáltalán nem tapasztaltam, és a szokásos fura közérzetnek is csak egy nagyon enyhe változatát, ami talán fel se tűnt volna, ha nem lett volna már ismerős. A spermiumszám fokozásra speciel semmi szükségem, és nem is örülnék neki ha bármi oda hatna feleslegesen, mert hamarosan szeretnék trónörököst, de nem most. Bízom benne, hogy ezt a célt nem (titkolt) gyógyszer hatóanyaggal támogatja. (A libidó / potencia erősítést persze nyilván az. ) Amúgy valakinek van tapasztalata ezzel a cuccal? Esetleg tudtok olyan szerről, ami hasonlóan erősíti az erekciót, kitartóvá tesz (esetleg késlelteti az orgazmust) de hasonlóan a Pertinaxhoz nem okoz másnap fejfájást?

– Nem értem, hogy ami OÉTI által notifikált zöld pipás készítmény az miért tartalmazna mindenképpen szildenafilt? Számos Magyarországon kevéssé ismert gyógynövény van, ami segíti a merevedési problémákat, mint a Yohimbe, amit betiltásáig több évtizeden át használtak a szildenafillal szinte megegyező hatásfokkal. Gondolom a gyógyszerlobbi betiltatta, mert valóban hatásos volt.
De a damiana, muira puama, catuaba, ashwagandha vagy éppen a maca is borzasztóan erős szer.
Értem én, hogy az itteni gyógyszerdealerek a saját eredeti vagy nem eredeti gyógyszereit szeretnék eladni. De azt nem értem miért kell annak is gyógyszert eladni, akinek mondjuk egy muira puama tartalmú étrend-kiegészítő is elég.
Az Erotonban vagy az Kingerben a Maca gyökér a domináns vagy az Extraminban az ashwagandha. Ezek tényleg müködnek, ki lehet próbálni.
Azért, mert a piacon lévő 150 növényi potencianövelőből évente párról kiderül, hogy volt benne szildenafil, attól még a többi tényleg gyógynövényes. Most a Boom Boom van megint tiltva.