Péniszgyűrű vibrátoros Lit up

Az Intim Center szexshop üzlet és webáruház kínálatában a rezgő péniszgyűrű, pénisz izgató, pénisz stimuláló! Szilikonos izgató vibrátoros gyűrű fekete!
Vízálló pénisz vibrátor gyűrű kivehető golyóval.

Ki és be kapcsolhatod az on és off gombokkal. Az elem tartozék. Dream Toys termék. A bruttó súlya 0,04 kg, átmérő 2,9 cm és 4,2 cm rendkívül rugalmas, minden péniszméretre jó! Merevedési zavarban szenvedők is használhatják!
Mire kell a péniszgyűrű: A péniszgyűrű megfűszerezi a szexuális életedet. Úgy tervezték, hogy szexuálisan izgató legyen számodra és partnered számára is. Ennek a szokatlan kis játékszernek a segítségével, a partnered és te az izgalom eddig nem tapasztalt szintjeit, szenvedélyt és gyönyört fogtok átélni.
Férfiak leggyakrabban azért használják, hogy fokozzák merevedésüket és az élvezetet szex vagy maszturbálás közben. Korlátozzák a vér péniszből való kiáramlását, így érhetsz el eddig sohasem tapasztalt méreteket.
Azok az erek, amelyek vért szállítanak, a pénisz belsejében vannak, míg a vért elszállító vénák egészen a felszín közelében. A péniszgyűrű a felszín közelében lévő erecskékre gyakorol nyomást. Természetesen nem szüntetik meg a szerszámod vérkeringését, csak lelassítják azt. Így érhetsz el nagyobb, keményebb és tovább tartó erekciót.
A péniszgyűrű használata: A kitágítható, nyúlós, szilikon péniszgyűrűk, ami a hímvessző, a farok tövére valók. Ezek nem fogják közre a heréket, a legkönnyebben félig merev szerszámra tehetők fel. Bár elsőre úgy tűnhet, hogy túl kicsi lesz, meglepően sokat képesek tágulni és különböző vastagságú szerszámokra is alkalmazhatóak.
Péniszgyürü vásárlása: Rendeld meg online szexshop áruházunkból, vagy ha személyesen szeretnéd megvásárolni, akkor Astoriánál található budapesti szexshop üzletünkben megteheted, van raktáron. Érdemes belátogatni az üzletbe, mert hasonló termékek közül is nézelődhetsz! Budapest, V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap, vasárnap is!

Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Vélemény, hozzászólás?