Párvibrátor Satisfyer Partner 2 közös élvezetekhez

Párvibrátor Satisfyer Partner Multifun 2 közös élvezetekhez pároknak. Vibrációs kényeztető-izgató eszköz, melyet nagyon nehéz bekategorizálni funkciója alapján, mert mint neve is mutatja multifunkciós.

A jobbnál-jobb szextermékekkel előálló Satisfyer cég szándéka szerint ez a modell egy akár 14 különféle helyzetben használható eszköz, pl. péniszgyűrűként, klitorisz izgatóként is megállja a helyét.
Ennek a pároknak készült játékszernek minden tulajdonsága meg van ahhoz hogy jól használható legyen. Három motor került benne elhelyezésre, ebből kettő, egymással szinkronban működő az U betűt formázó szárak végpontjaiban kaptak helyet, a külön vezérelhető harmadik pedig az U alak aljában van.
A motorok rezgése beállítástól függően igen erős is csendes, rezgésük magas-közepes tónusú, és roppant csendes. Az áramellátásukat akkumulátor biztosítja.
Maga a készülék merev vázzal rendelkezik, de kissé puha, prémium minőségű szilikonbevonatot kapott, ami vízhatlanságot is biztosít neki. A felül majdnem egymáshoz érő szárvégek kis mértékben széthúzhatók, maximum két 3 cm-es távolságig, de ez bőven elég lehet ahhoz hogy közéjük csíptessünk valamit, ha a szükség úgy hozza.
Vezérlése egyszerű, az eszköz törzsén két gomb áll rendelkezésre hozzá, a felső a szárvégekben lévő motorokat irányítja, az alsó a pedig a harmadik motort. Az adott funkció bekapcsolásához lenyomva kell tartani a megfelelő gombot, ekkor bekapcsol a készülék, az újbóli lenyomás lépteti a rezgés ritmust, ha pedig hosszan lenyomjuk újra, akkor kikapcsol a rezgés. Szex és maszti közben nagyon klassz szexkütyü.
• Teljes hossza 13 cm
• A szárak hossza 9 cm – 9 cm
• Három darab erős de csendes motor
• Ebből kettő egymással szinkronban rezeg, egy pedig külön gombbal irányítható
• 10-10 különféle rezgés
• Teljesen vízálló kivitel
• Anyaga: kiváló minőségű, bőrbarát szilikon
• Akkumulátoros működés
• Töltési idő: kb. 2 óra
• Működési idő egy töltéssel: kb. 1 óra
• Mágneses csatlakoztatású, USB-s töltőkábel a dobozban

A Satisfyer Partner Multifun 2 vibrátorban 3 klassz motort talál. A Multifun 2 rendkívül különleges formát ölel fel, amely tetszetős módon illeszkedik bármilyen szeretkezéshez, és 3 erős motorral rendelkezik: míg az egyik a felső főtestben, az élvezetes karok másik két alsó pontja jó hangulatot biztosít.
Ez azt jelenti, hogy akár az ég, akár az ég alatt, az alatt, vagy az alatt az egész kék, minden kerekek stimulálják, ahogy szüksége van rá! A két alsó motor külön vezérelhető a főmotorról, így a vibrátor mindkét része 10 izgalmas rezgőprogramot kínál. 2 gombbal 100 kombinációt hozhat létre. A sokoldalúság szempontjából a szilikon partner örömtámogatóját nehéz megverni: a lekerekített forma finoman rugalmas, de még mindig robusztus.
A bőr szilikon felülete selyem matt Silk Touch Finish-nal van ellátva, és finoman bélelt szerkezettel rendelkezik a terjedelmes applikátorfej alján. Ha felhelyezi a játékot a pénisz és a herék köré a szex alatt, és hagyja, hogy a hajlított fej struktúrált oldalsó arcával előre, akkor mind a korona ékszereit, mind a gyöngyszemet egyszerre ösztönözheti.
Természetesen az egészet is előre vagy lefelé fordíthatja. A két tipp segítségével az előjáték különösen stimuláló és masszázs bimbóit, a csiklópántot vagy a szájhéjakat is előállíthatja. Még a G-Spot, a mans perineum vagy a péniszének csúcsa is szeretettel fedezhető fel a Multifun 2! Összesen több mint 14 alkalmazást keresnek még a fürdőkádban is, mert a Multifun 2 vízálló (IPX7). Ha az új ágyneműnek szüksége van több lére, akkor csak töltse fel a mellékelt USB kábellel, és várom a következő körbe!
Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Vélemény, hozzászólás?