Mini vibrátor szett, Toy Joy Funky csiklóizgató vibri

A csikló nagyon érzékeny területe a nőknek. Éppen ezért fantasztikus élvezetekben lehet része, ha megfelelően masszírozza.

A szuper csiklóizgató választékból ezt a készletet az Intim Center szex shop üzlet (1052 Budapest. Károly krt. 14. félemelet) azoknak ajánlja, akik meg szeretnék tapasztalni a hibátlan csiklóizgatás élményét. A rózsaszínű álom 4 db-os feltéttel masszíroz, melytől biztosan izgalomba jössz! Próbáld ki bátran!
Csiklóizgató használati tipp: Mikor belekezdesz a játékba, bátran izgathatod erőteljesebben is magad, azonban miután az izgalmi állapot bekövetkezett, bánj óvatosabban az eszközzel. Amikor ugyanis a csikló megtelik vérrel, érzékenyebb és érdemes úgy játszadozni ilyenkor vele, hogy az választékos legyen, feltéteket cserélgetni közben például. Anyaga bársonnyal borított műanyag, hossza 10 centiméter, átmérője 2,5 cm.
A csiklóvibrátorba az elemet külön kell a kosárba tenni az Intim Center szex shop webáruházunkból történő rendelés esetén is. (1 db AA ceruza elemmel működik.)
Tanácsok és tippek csiklóizgató témában: Vibrátor és csiklóizgató vásárlás, kezelési útmutató. A vibrátor használata, tanácsok kezdőknek és haladóknak. Vibrátor és csiklóizgató vásárlás, használati tanácsok, vibrátor tanácsadó itt.
Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Vélemény, hozzászólás?