RendelésMaximális diszkrécióÁSZFAdatkezelési nyilatkozat

Csomagolás

A megrendelésed maximális diszkrécióval kezeljük, nem tüntetünk fel a feladó megjelelölésben és a csomagoláson semmilyen zavaró információt. A Futárszolgálat nem szerez tudomást a csomag tartalmáról.
A megrendelt termékeket minden esetben jelöletlen dobozban vagy légbuborékos borítékban szállítjuk GLS futárral. A csomagoláson semmi nem utal annak tartalmára, a kézbesítő nem tudja, mi van a csomagban. Feladóként a cég szerepel.

Adatvédelem

Meggyőződésünk, hogy a bizalom és a megbízhatóság alapvető fontosságú az emberi és üzleti kapcsolatokban, és az általunk forgalmazott termékek jellegénél fogva is kiemelten figyelünk erre. Honlapunk látogatóinak adatait semmilyen körülmények között nem szolgáltatjuk ki harmadik félnek (kivéve természetesen a postai kézbesítéshez vagy a vásárláshoz minimálisan szükséges adatokat a futárcégnek), azokat kizárólag a vásárlási folyamat könnyítése érdekében, a mindenkori jogszabályok betartásával tároljuk, az adattárolást kérésre bármikor azonnal megszüntetjük.

Meggyőződésünk, hogy a bizalom és a megbízhatóság alapvető fontosságú az emberi és üzleti kapcsolatokban, és az általunk forgalmazott termékek jellegénél fogva is kiemelten figyelünk erre. Az online vásárlás során megadott email és postai címekre biztonságosan tároljuk, a küldeményeket, a vásárlóink által opcionálisan megadott telefonszámot kizárólag a vásárlás során esetlegesen felmerült problémák megoldására használjuk.
Akárcsak a legtöbb, online vásárlással, regisztrációval kapcsolatos weboldal, látogatóink gépén sütiket tárolunk, melyek célja a bevásárlókosár követése, és egyéb vásárlási funkciók biztosítása. Ezek az ártatlan adatok nem tartalmaznak semmilyen személyes adatot. Amennyiben nem szeretnéd, hogy a böngésződ sütiket tároljon, kínálatunk megtekintése után lehetősége van a rendelést az Elérhetőség menüpontban megadott email címen vagy telefonon is leadni.

Fontos megemlíteni azt is, hogy a kiküldött csomagok tartalmáról a futárnak nincs tudomása.
Amennyiben bármilyen kérdésed van adatkezelési elveinkkel kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal! Minden kérdésre örömmel válaszolunk!