Libido Femme 5 db női libidónövelő

Mi a Libidofemme és mire használjuk? A Libidofemme egy étrend-kiegészítő, amely a szexuális vágy és a szexuális elégedettség növekedését támogatja a felnőtt nőkben. A Libidofemme vágyfokozó egy egyedülálló növényi összetételű étrend-kiegészítő kapszula, mely segítségével egyensúlyba kerülhet a szervezete és fokozódhat a nemi vágy.

A vágy fokozódhat, emellett a nedvesség is javulhat a Libidofemme szedése esetén. A Libidofemme női vágyfokozó nem tartalmaz semmiféle vegyi anyagot, ami azt jelenti, hogy teljesen biztonságos.
Libido Femme női libidó növelő rendelés: Rendeld meg az Intim Center online szexshopból a potencianövelők választékából. Ha azonnal kell, vagy gyorsabban szeretnél hozzájutni potencianövelőhöz, akkor a személyes vásárlás javasoljuk. Az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted. Érdemes belátogatni az üzletbe, mert hasonló potenciával kapcsolatos termékek vannak bőven készleten!
Libido Femme női libidó növelő személyes vásárlás: A cím Szexshop Budapest, V. kerület Károly krt. 14. félemelet. Nonstop sexshopként nem üzemelünk, 24 órában nem vagyunk nyitva, de minden nap jöhetsz hozzánk, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig, az Astoriánál.
A Libidofemme természetes termék, amely biztonságosan fogyasztható, ha elolvassa és követi ezt az útmutatót. Nem jelentettek káros mellékhatásokat.
Terhesség esetén: bár nem számoltak be negatív hatásokról, javasoljuk, hogy ne vegye be. Libidofemme kapszulákat, amíg terhes.
Az összetevőkról. A B6-vitamin és a B12-vitamin jelenléte pozitív hatással van a női testre. A Damiana levelei, amelyek hagyományosan általános tonikként használatosak, és segítenek helyreállítani a szexuális funkciókat a női testben. A dildó Qual rizóma a kínai orvoslásban méh toniként használható, amely segít a menstruációs ciklus szabályozásában és a menstruációs fájdalmak enyhítésében. Bizonyos körökben ezt a gyógynövényt a „női ginseng” néven emlegetik. A Panax Ginseng a világ minden tájáról ismert, mert afrodiziákum hatással bír. A fokozhatja és növelheti a szellemi és fizikai állóképességet is..
Hogyan kell szedni? A Libidofemme-t tartsa távol a gyerekektől. Ne tárolja 30 ° C feletti hőmérsékleten. Az eredeti csomagolásban tárolja a nyersanyag nedvességtartalmát. Mindig ellenőrizze a dátum szerinti felhasználást a dobozban. 1 db 525 mg kapszula egy adag. A Libido Femme kapszulákat körülbelül egy órával a szexuális aktivitás előtt kell bevenni. Lenyelni egy kapszulát egy egész pohár vízzel. Lenyelés nehézsége esetén a kapszula két felét könnyedén elválaszthatja, és a tartalmat elegendő vízzel el lehet venni. Kívánt esetben a napi adagot növelheti két kapszulára. A libidofemme kapszulákból 24 órán belül ne fogyasszon kettőnél többet.
Összetevők, hatóanyag a napi adagban
– Illatos rózsásvarjúháj (Rhodiola Sacre) 115 mg
– Szúrós gyöngyajak (Herba Leonuri) 95 mg
– Nagyfészkű kangzu (Rhizoma Atractylodis Macrocephalae) 80 mg
– Nagyvirágú tündérvirág (Epimedium Grandiflorum Morr) 65 mg
– Anemarréna (Anemarrhena Asphodeloides) 60 mg
– Phellodendri cortex (Phellodendron amurense) 45 mg
– Paeoniae moutan cortex (Paeonia moutan) 40 mg
A Libidofemme támogatja a felnőtt nők iránti megnövekedett szexuális vágyat és szexuális elégedettséget. Gyártó: Natural Green Holdildó N.V.
Ha az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg. Ha nőknek ajánlott szexuális vágyfokozókat személyesen szeretnél vásárolni, az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted. A budapesti szexshopok közül a legjobb szexshop címe INTIM CENTER sex shop Budapest, V. ker. Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.
Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Vélemény, hozzászólás?