LELO Elise II, 2 motoros vibrátor, exkluzív vibri 23 cm

Felülmúlva a svéd Lelo luxus vibrátormárka Elise vibrátorát, most bemutatjuk a továbbfejlesztett Lelo Elise 2 időtlen, elegáns és klasszikus vibrátorformáját. 100%-kal több energiát, és teljesen vízállóságot, lenyűgöző dizájnt, ellenállhatatlan bársony kivitelt, és a sokoldalú programozási módot is kedvelő extrém hölgyeknek ajánljuk.

A professzionális vibrátor két vibrációs motorral – egy felül és egy középen, igazán különleges élményt nyújt a hüvelyfalnak, az erogén zónáknak. Enyhén hajlított formája a G-pont fokozott izgatását is lehetővé teszi. Nyolc fokozatban programozható, állítható intenzitású. A pulzáló motor nyomógombok segítségével állítható. (Sötétben a gombok körül egy körív világít, a könnyű kezelhetőség miatt).
Egy elegáns díszdobozban szatén tároló tokkal, töltővel, felhasználói kézikönyvvel érkezik meg otthonába Intim Center internetes szex shopunkon keresztüli rendelés esetén is. Méretét illetően elmondható, hogy pontosan 22,8 cm hosszú 3,8 cm széles, és mindössze 210 g. Anyaga szerint a felső rész szilikon, az alsó rész magasfényű plasztik, a két rész között polírozott rozsdamentes acél díszgyűrű van. Ergonomikusan kialakított szárának köszönhetően jól illik a kézbe, könnyen tisztítható és könnyen kezelhető, súlya szinte elhanyagolható, így hosszú játszadozásban is megfelelő társ. Technikai adatok: beépített Li-ionos akkuval, 2 órányi feltöltéssel akár 4 órányi használatot is kibír, a készenléti idő akár 90 nap. Extra halk, a zajkibocsátása kevesebb, mint 50 DB.
Az Intim Center sex boltban (címe 1052 Budapest, 5. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap!) mindegyik LELO luxus vibrátort megnézheted, kezedbe veheted. Ha kíváncsi vagy, melyik is a legjobb választás, eladóink készséggel segítenek a hozzád illő Lelo termék kiválasztásában. Vagy egyszerűen próbáld ki mind, és gyűjtsd őket!
Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Vélemény, hozzászólás?