Légpárnás mechanizmusú férfi maszturbátor, Tenga Air Cushion Cup

A világ első számú örömszerzője, maszturbátoros újdonsága most a a Tenga Air Cushion Cup.  A légpárnás mechanizmusával, képes olyan hatást elérni, mintha a szabadon változó légnyomást egy kamra segítségével állítanák.

24 darab levegő kamrával rendelkezik, mellyel az egyik legnagyobb átélt orgazmus garantált! A pohár kinézetű örömszerző szivaccsal, uretán anyagokkal bélelt.
A férfi maszturbátorok közül, ezt lágyabb, szelídebb markolat jellemzi. Vele pihentető élményben lesz része. Talál rajta egy levegő nyílást is, amely lehetővé teszi, hogy ellenőrizze a nyomás szintjét, és hogy elérje a kívánt szívóhatást. Ezt ujjaival, a lyuk lefogásával változtathatja.
Egyszer használható termék.
A japánból eredő férfi játékszert az Intim Center szexshop üzletben a 1052 Budapest, 5. kerület Károly krt. 14. félemeleti címen is megtalálod. A belső csatorna átmérője 0,5 cm, hossza 5 cm, a poharé 15 x 6 cm.
Súlya kicsi, 0,17 kg-os. Minden Tenga Cup-ban benne van már a síkosító is. A Tenga termékcsaládjának további darabjait megtalálja a sexshop webáruház kínálatában az Intim Center webcímen. Próbálja ki mindegyiket, és élvezze a minőségi maszturbálást.
Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Vélemény, hozzászólás?