Le réve vadnyúl formájú intenzív prémium vibrátor

A pompásan selymes, intenzíven erőteljes hét funkciós vibrátort arra tervezték, hogy tökéletesen pazar és lélegzetelállító rezgésekkel számtalan külső erogén zónát kényeztessen. A Wild Wabbit elnevezésű Le réve összehasonlíthatatlanul selymes, hőmérséklet-érzékeny szilikon anyagból készült.

Kellemesen kezelhető, és tele van számos hightech kielégítő funkcióval.
Nyuszi alakja karcsú, ultra ergonomikus. Elég kicsi ahhoz, hogy beleférjen bármilyen lyukba, akármilyen szexuális pozícióban. Hét izgalmas funkcióját egy egyszerű gomb lépteti. Anyaga kifogástalan, szuper puha, bársonyos érzésű, higiénikus, hipoallergén szilikon, amely az egyik legkeresettebb anyag a szexipar fellegvárában.
A nyuszi orra és alakja ügyesen ívelt, hogy minden alkalommal extrém stílusban masszírozzon. Finoman, nagyon rövid idő alatt melegszik fel a testhőmérsékletre, ami után élethű érzést nyújt. Csak vizes alapú síkosító használható hozzá! A Pipedream vibrátorához szükséges 3 db AAA elem (mely külön megvásárolandó). A termék vízálló és beszerezhető az Intim Center szexüzletében (Budapest, Károly krt. 14), vagy a szexshop webáruházban.
Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Vélemény, hozzászólás?