Kettős izgatású, g-pont és csikló varázsló, Womanizer Inside Out vibrátor

Kettős izgatású nyúl vibrátor, g-pont és csikló varázsló vibrátor, Womanizer Inside Out vibri. A Womanizer vibrátor kollekció egyik legjobb darabja.

Az Inside Out a közismert Womanizer léghullámos csiklóizgató vibrátoros karral ellátott változata! Így most kettős örömszerzőként lépett színre, hüvelyi vibrátor és léghullámos csiklóizgató egyben! Az összhatás futurisztikus lett, az összélmény pedig felülmúlhatatlan!
– futurisztikus dizájn
– ergonomikus, a női testhez igazodó forma
– teljesen vízálló, víz alá is meríthető, akár a kádban, pezsgőfürdőben is élvezhető!
– rezgése, valamint a csiklóizgató rész szívó-impulzus erőssége külön-külön szabályozható, így maximálisan testre szabható.
– rugalmas, hüvelyi vibrációs kar
– G-pont izgatáshoz is ideális kialakítás
– külön szabályozható rezgés és szívó-impulzus erősség
– kettős örömszerzés
– 12 rezgésmód
– 12 fokozatú szívó-impulzus
– mágneses USB-töltőkábel
– csendesebb kialakítás
Mindent összevetve egy aprólékos kidolgozásokkal készülő, mindent igényt kielégítő, vízálló csiklóizgató és vibrátor egyben, mely különleges pulzáló, ritmikus, apró szívó-hullám ingerekkel, stimulációkkal és vibrációval kényeztet és ennek következménye a mindent felülmúló, akár többszöri orgazmus! Szinte megremegteti az egész testet!

A csiklószívó rész szilárd, kiváló minőségű anyagból készül, kellemes, bársonyos bevonattal, maximálisan bőrbarát szilikon szívóharanggal, mely levehető, így egyszerűen tisztítható.
A hajlított vibrátor kar, maximálisan bőrbarát, rugalmas szilikon anyagú. Az újratölthető, akkumulátornak köszönhetően pedig az elemek utánpótlásáról sem kell gondoskodnunk. A csomag tartalmazza a töltéshez szükséges USB-kábelt, valamint 1db normál és 1db XL-es pót szívóharangot. Tulajdonságok:
– egyedülálló kettős stimuláció
– csiklóizgató és vibrátor egyben
– G-pont stimuláció, a hajlított karnak köszönhetően
– 100% orgazmus garancia
– orgazmust okoz, akár 60 másodpercen belül
– akár többszörös orgazmus
– ergonomikus kialakítás
– intenzív, szabadalmaztatott szívóhullám technológia, rezgéssel egybehangolva
– futurisztikus forma
– bőrbarát anyag
– újratölthető akkumulátor
– külön vezérelhető csiklóizgató ós vibrátor rész
– 100% vízálló kialakítás (IPX7: 1m-ig akár 30 percen át)
– kisebb és nagyobb intim adottságokhoz is tökéletes két pótfej
– pótfejek mérete: 1,4 x 1,2cm és 2 x 1,9cm
– méret: 19,2 x 7 x 6 cm
– a kar hossza: 15cm
– kar behelyezhető hossza 11 cm
– szívórész mérete: 12 x 6 x 5cm
– csendesebb működés
– zajkibocsátás kevesebb, mint 42 dB
– fekete szín
– Anyaga: ABS (PU-bevonattal), orvosi szilikon (EU-rendeletnek megfelelő, phthalát-mentes).
Használat:
Ha van, akkor először az intim testékszereket el kell távolítani. Ezután a kart a hüvelybe kell érzékien illeszteni a szívóharangot pedig a szeméremajkak széthúzása után, gyengéden a csiklóhoz kell nyomni. A két plusz gomb együttes lenyomva tartásával kapcsolható be- és ki a kényeztető.
A szívóharanghoz közelebb eső plusz és mínusz gombokkal a rezgés erőssége, a távolabb esőkkel pedig a szívó-impulzus erőssége szabályozható.
Tisztítási javaslat:
A készüléket első használat előtt, illetve minden használat után alaposan tisztítsuk meg. Kerüljük az agresszív, karcoló hatású tisztítószerek, valamint egyéb alkohol tartalmú, vegyi fertőtlenítők használatát. Ne használjunk sérüléseket okozó tárgyakat (szivacs, súrolókefe, stb.) a tisztításhoz. Első lépésként óvatosan húzzuk le a kis szívóharangot, majd meleg vízben, antibakteriális szappannal távolítsuk el a szennyeződéseket, ezt követően folyóvíz alatt alaposan öblítsük le, végül hagyjuk megszáradni. Száradás után a kényeztető a tokba helyezhető, száraz hűvös helyen tartandó. Ne tegyük ki közvetlen napsugárzásnak!
A kényeztetőhöz kizárólag vízbázisú síkosító használható, egyéb olajok károsíthatják az anyagát.
Ha nőknek ajánlott Womanizer, vagy más szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted. Érdemes belátogatni az üzletbe, mert hasonló termékek, egyedi darabok vannak még készleten! A cím Szexshop Budapest, Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.
Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Vélemény, hozzászólás?