Iskoláslány szexi jelmez szet Chili Rose 5 db-os

Iskoláslány fantáziaruha, erotikus jelmez nőknek. 5 db-os Chili Rose készlet az Intim Center kínálatában.

Iskoláslány fantáziaruha, erotikus jelmez nőknek. 5 db-os Chili Rose készlet az Intim Center szexshop fehérnemű válaszékának, az üzletben megvásárolható, vagy az interneten megrendelhető szexi jelmezei közül.  Chilirose erotikus felnőtt jelmez azoknak, akiknek a fantáziáját a dögös iskoláslány szerelés indítja be. Szerepjátékkal, szex meglepetéssel dobd fel az estét, lepd meg a párod egy tanulólány jelmezzel, és legyél te a tanár! Fő a változatosság, javítsd a szexuális életed és csak a fantáziád szabjon határt!
Trendi összeállítás nem csak rossz kislányoknak. A szexi diáklány jelmez szett része: szoknya harisnyakötővel, melltartó, tanga, necc mellény, nyakkendő, szemüveg, combfix. A termék Chilirose Schoolgirl, Chilirose CR-3304, mérete Méretek: S/M, anyaga: 90% poliészter 10% elasztán. Személyesen átvehető illetve megvásárolható a Bp., Károly krt. 14. sz. alatt a félemeleten található üzletünkben, vagy online sexshopunkban rendeld házhoz, vagy szállítási pontokra.
Egyébként meg csábítsd el partnered legalább hetente egyszer! Ki ne akarna benne lenni egy kis kalandozásban. Most könnyen lehetsz pocahontas indián, ápolónő, stewardess, vagy bármi ami szeretnél. Dögös tanítónéni, szobalány jelmezben, rendőrnőként, iskolás lányként vagy playboy nyuszilányként mutathatod meg másik énedet. Válaszd erotikus jelmezeinket, hogy lenyűgözd partnered és garantált a siker szexuális életetekben! Fő a változatosság!
Ezért szeretik a férfiak a szexi jelmezeket
A női egyenruhásokat két csoportra oszthatjuk. Vannak a kedvességet, ártatlanságot sugárzóak és vannak a dominánsabb típusúak. Előbbi például egy segítőkész stewardess, aki lesi a férfi utasok minden kívánságát. Vagy ilyen lehet egy szexi nővérke, aki szintén a figyelmességet és a törődést szimbolizálja. Hogy mégis mi az izgató ezekben a tulajdonságokban? A pasik szeretik, hogyha nem csak nekik kell kedveskedniük párjuknak, hanem néha őket is babusgatják. A távolság pedig, amit az egyenruha hivatalossága képez a partner és ő köztük, nagyon izgalmassá és különlegessé teszi a dolgot. Ha viszont a másik kategóriát nézzük, vagyis a határozottabb karaktereket, annak is meg van a magyarázata. Sok férfi a szigorú tekintetű rendőrnőkre, vagy tanárnőkre bukik. Ennek oka az lehet, hogy nem szeretnek mindig ők irányítani, szívesen átengedik a kezdeményezést és az uralmat is.
Jelmez és szerepjáték a szex része
Fontos megjegyezni, hogy az ilyesfajta vonzalom elsősorban magához az egyenruhához kötődik, nem pedig a viselőjükhöz. Vagyis ha valaki izgatónak találja a rendőr egyenruhát, nem jelenti azt, hogy az utcán járőröző rendőrökre fogja vetni magát. Más dolog a fantázia. Hogyha párunk nagy álma, hogy szexi apácaként, vagy valami hasonlóként hódítsuk meg, vásárolhatunk erre a célra készült jelmezeket, vagy akár otthoni darabokból is összeállíthatunk szetteket. Nagyon feldobja a szexuális életet, ha néha „idegenekként” közeledünk a másikhoz. Arra azonban figyelni kell, hogy ne legyen ez teher egyik fél számára sem. Lehetséges, hogy első alkalommal még nevetésbe torkollik, ahogy megpróbálunk magázódni, vagy hivatalosan beszélni egymással. Idővel persze oldódnak a gátlások, és talán egy egészen új és izgalmas oldaláról ismerjük meg partnerünket.
Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Vélemény, hozzászólás?