Ha ezekre a fehérneműs csajokra nem áll fel, potenciazavarod van

A merevedési zavarok hátterében egyrészt pszichés, másrészt főként érrendszeri problémák húzódnak. Jelentősen rontja a szexuális teljesítményt a magas vérnyomás, a magas koleszterinszint, a cukorbaj, az érelmeszesedés az elhízás. Ha már ezekre a szexi fehérneműs csajokra sem áll fel, merevedési zavarod van.

Mindazonáltal a potencianövelők hatása akkor érvényesül a leginkább, ha szexuális inger is jelen van. Fontos, hogy az önkezelés nem mindig hatásos, sőt akár veszélyekkel is járhat. Egy orvosi vizsgálat és tanácsadás sokkal célravezetőbb lehet potenciazavar esetén, de átmenetileg kipróbálhatsz valamilyen potencianövelőt, amit szexshop üzletben vagy online rendelésre kapni!

Nézzük a potencianövelőket

Merevedési problémákkal küzdesz? Szeretnél változtatni szexuális életeden? Dobd fel szexuális együttléteid potencianövelő tabletta használatával! A potencianövelő tabletta egy olyan speciális potencianövelő, libidó növelő készítmény, mely segít intenzívebb, hosszan tartó szexuális élményeket elérni.

Válogatott vitamin komplex tartalma ellátja a szervezetet a számára szükséges nyomelemekkel és ásványi anyagokkal, így újult erővel, energikusan élvezheted a nagyobb teljesítménnyel járó előnyöket!

Akkor nézzük a csajokat

Szép magyar lányok teljes nyíltsággal mutatják be a szexshop árukat. Remélhetőleg te is beindulsz tőlük, mert egészséges férfinak szexképekre, megmozdul a nadrágjukban a szerszám.

A pornófilmekben a nők szívesebben dolgoznak együtt szexuális segédeszközökkel. Igaz a gázsi kevesebb, de könnyebb a munka. Utána jön, hogy másik lánnyal, leszbikus jelenetben… A magyar lányok adult performanszait nézd meg, kattints az alábbi képre, hogy lásd miről van szó.

Van elég tesztoszteronod két nőhöz?

A tesztoszteron a férfiak számára az egyik legfontosabb hormon. Éppen ezért a nemi hormon szintje nagyon fontos szerepet játszhat abban, hogy milyen az adott férfi fizikális állapota, milyen dús és tömör a szőrzete, illetve abban is, hogy milyen magas a libidója.

A tesztoszteron a férfiaknál a herékben található, valamint a prosztatában és a májban is termelődik. Azonban talán nem is gondolná sok ember, hogy a nőknek is természetesen szüksége van csekély mennyiségű, minimális tesztoszteronra, amit ebben az esetben a mellékvese, illetve petefészek állíthat elő.

A tesztoszteron hormon szint nagyon sok mindent befolyásolhat, lényegében az egész jellemet, alaptermészetet meghatározó tényező lehet. Sajnos számos kifejezetten hátránnyal járhat, ha a szintje vészesen alacsony, ugyanakkor az sem teljesen egészséges, ha nagyon sokáig kifejezetten magas a koncentrációja a tesztoszteronnak a szervezetben. Mint oly’ sok esetben, itt is az optimális középértékre kell törekedni.

Az alacsony tesztoszteronszint tünetei
Alacsony libidó, azaz csökkent nemi vágy – Ha már nem kívánod annyira a partneredet, és nincs meg benned az a bizonyos “tűz”, nem biztos, hogy elhidegültetek egymástól: lehet az alacsony tesztoszteronszint is az oka. Ez főleg akkor igaz, ha a libidócsökkenés látszólag hirtelen, minden ok nélkül következik be.
Fáradékonyság, csökkent izomzat – Ahogyan azt megfogalmaztuk: a férfi nemi hormon nem csupán a szexuális vágyat irányítja, de a fizikumod kialakításában is jelentős szerepet játszik. Épp ezért, ha edzés közben nagyon hirtelen fáradsz el, illetve az izomzatod nem növekedik megfelelő ütemben, lehetséges az is, hogy alacsony a nemi hormon szint.
Merevedési zavarok – Az egyik leggyakoribb és észrevehető tünet, ha alacsony tesztoszteronszintről van szó. Általában együtt jár a csökkent libidóval. Amennyiben a merevedési zavar szintén nem vezethető vissza semmilyen testi-lelki traumára, úgy akár összefüggésben is lehet a férfi nemi hormon szinttel.
Hajhullás, kopaszodás – Mivel a tesztoszteron az izomzat és a libidó mellett a szőr növekedésben is szerepet játszik, így logikus, hogy az alacsony koncentráció esetében beindulhat a korai kopaszodás, hajhullás.
Amennyiben egynél több tünetet tapasztalsz magadon, úgy érdemes lehet megvizsgálni, mekkora a szervezeted tesztoszteronszintje. Ezt egy egyszerű vérvizsgálattal állapítják meg, így semmi “félelmetes” nincs benne.

Vélemény, hozzászólás?