G-pontos vibrátor 100% szilikon, nagyfejű Curve Appeal

A Curve Appeal névre hallgató szilikon vibrátor a te orgazmusod titkos kulcsa is lehet! A hatalmas fejű kialakítása a g-pontod masszírozza, sőt extra izgató hatású a behatoláskor is. Biztonságos és 100%-os tisztaságú szilikon anyagból készült.

Az Intim Center egy nagyon kompakt vibrátora, mely nagyon erős motorral rezeg.
A motor a rúd hegyén helyezkedik el, hogy maximális élvezetet nyújtson számodra. 10 különböző rezgési ütem közül válogathatsz, így biztosan megtalálod majd az egyik kedvencedet. Nem csak vaginához, de csikló izgatáshoz is igazán hatékony.
Magassága 11 cm. Vastagsága 2,2 cm. Jó tanácsunk, hogy 1 db AA elemet azért mindig tarts a vibrátor mellett, hogy ha egyedül maradsz vele, tudjon mindig kényeztetni. Szexshop blogban vibrátor cikkek és választék itt láthatók. A terméket rózsaszínben az Intim Center szexshop üzlet online digitális szexshop webáruházából is megrendelheted, vagy bejöhetsz érte üzletünkbe. Címünk: Szex Shop Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Minden nap nyitva.
Ajánljuk a szilikonos segédeszközökhöz, leginkább vibrátorokhoz a vízbázisú sikosítók használatát. mert az anyaguk enyhén tapad és égető érzést válthat ki az arra érzékenyeknél! Ezenkívül komfortosabbá teszi a használatát, mert kellemesen és pont annyira sikosítanak, amennyire szükséges.
Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Vélemény, hozzászólás?