Fel-le is mozgó vibrátor, speciális funkcióval Push It

Automatikus lökésfunkcióval ellátott vibrátor, amely ritmikusan mozog fel-le (ki-be), mintha valódi szerető lenne! Az erős vibrátor a vágyak hetedik mennyországába repíti a nőt. Testszínű, könnyen síkosítható anyagból készül.

Teljes hossza: kb. 27,5cm, bevezethető hossz: 18cm, átmérője kb. 4cm. Az eszköz vibrálás,- és lökésfunkciója külön van választva a két funkció egy-egy 5 fokozatú szabályzóval állítható. Anyaga: TPE (EU-rendeletnek megfelelő, phthalát-mentes). Natúr színben. 4 darab ceruzaelemmel (AA) működik. Az elemeket a termék csomagolása gyárilag nem tartalmazza. A termékhez javasoljuk könnyen lemosható víz bázisú síkosítóink használatát.
Tulajdonságok:
– teljes hossz: kb. 27,5cm,
– átmérő: kb. 4cm.
– elmozdulás: 1cm
– 5 fokozatban állítható rezgés
– 5fokozatban állítható lökő funkció
– hangsúlyos makk
– enyhén erezett felszín
Anyaga: TPE (EU-rendeletnek megfelelő, phthalát-mentes). Natúr színben. A termék 4db ceruzaelemmel (4 x AA) működik, amit kérünk külön rendelj meg.
Nem csak hogy reális hatást kelt ez a műfasz, de speciális abban, hogy fel-le mozgásával mint egy valódi ember kápráztat el. Erőteljes, többfokozatú rezgését és külön a lökés sebességét is állíthatod egy szívecskét ábrázoló tolókapcsolóval a vibrátor alján. A Push It vibrátor eleget tesz mindazoknak, akik kipróbálják. Miért maradnál éppen te ki ebből a felejthetetlen élményből? A speciális műpénisz magasan kidudorodó erezetes felülete csiklóizgató hatású. Rendeld meg most az Intim Center shop online szexáruházán keresztül. A lényeg, hogy legyen neked is egy fel-le mozgó segédeszközöd. A működéséhez szükséges 4 db AA ceruzaelem nem a csomag része. Anyaga puha latex.
Így is ismerheted: előre és hátra mozgó funkciójó vibri. Toló, lökő vibrátor, vagy fel le vibrátor.
Ha a nőknek ajánlott szexkellékeket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted. Érdemes belátogatni az üzletbe, mert hasonló termékek, egyedi darabok vannak még készleten! A cím Szexshop Budapest, V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap! Diszkrét, udvarias eladók segítenek a választásban!
Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Vélemény, hozzászólás?