Egyedi dupla csiklóizgatós, többmotoros, gyöngyös vibrátor

Az egyedi alakításával ez a multi-funkciós vibrátor mind párkapcsolatban, mind párkapcsolaton kívüli szexhez, önkielégítéshez tipikusan remek választás. Sok minden tud.

Ismerkedjünk hát meg vele! Először is tudnod kell róla, hogy nem mindenki képes úgy kényeztetni téged, mint ő! Alakja és gazdag funkcionalitás működése három irányban egyszerre rezeg. Bár a testeden, a kebel környékére is alkalmas, feledhetetlen izgalomban lesz részed, ha kicsit lejjebb a csikló és a fenék környékére teszed. Becsúszik és fáradhatatlanul forog a beépített golyóknak köszönhetően.  A két kis nyúl a végbélnyílást is erősíti. Hossza 18,5 cm.
A középső műpénisz makkos és vékony kialakítású, vastagsága 4 cm. Tudásában is nagyszerű: három sebességű rezgés, két lüktetés és eszkaláció. Rendeld meg akár ajándékba férfinak, nőnek, mindegy is kinek, úgysem biztos, hogy oda tudod majd adni neki. Gyere be az Astoriánál található sexshop üzletünkbe, ahol meg is nézheted, kezedbe is veheted a Double Rabbit-et, sőt megmutatjuk neked működését is. (A sexshop bolt címe: Intim Center szexüzlet, Budapest, Károly krt. 14. félemelet) Ha nincs időd betérni hozzánk, akkor se búsulj, a termék az Intim Center online sex shop webáruház felületén keresztül is rendelhető.
Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Vélemény, hozzászólás?