Dreams Wish nyuszi vibrátor 20 cm, csiklóizgató füllel szuper vibri

Csiklóizgatós nyuszi vibrátor az Intim Center online sexshop és Károly krt. 14. sz. alatt található budapesti szexshop üzlet vibrátor shop kínálatában!

Fedezd fel az álmai rózsaszín duó vibrátorát! A vibrátor szex és önkielégítés közben hasznos tárgyad lesz. A hüvelybe helyezve a nyuszi füle a csiklódat stimulálja. Sokan attól tartanak, hogy a vibrátor használata egy idő után az élvezés elengedhetetlen kelléke lesz, de ez nem igaz. A nyuszis vibrátor a Szex és New York egyik része is foglalkozott, amikor Charlotte napokig ki sem akart mozdulni otthonról miután lett neki egy. A nyuszis részük isteniek, egyáltalán nem durva és nagyon hamar el lehet tőle élvezni. A nyuszis vibrátor használatáról itt olvashatsz.
A Dreams Wish nyuszi vibrátor nyaknál enyhén rugalmas, úgy lehet használni, hogy nyomhatod erősebben és gyengébben is, ahogy te akarod. A klitorisz stimulátor is rugalmas. A vibrátor kompatibilis minden víz alapú sikosítóval. Vízálló, csendes, mégis erőteljes vibrálással. 7 vibráló programú, egonomikus kialakítású. Anyaga szilikon és ABS műanyag keveréke. 20 cm hosszú és az ehhez a hosszhoz megfelelő átmérők, 2,5 cm-től! Bruttó súlya 0.17 kg, 2 db AAA típusú elem kell bele, amit a csomag nem tartalmaz. A gyártója a Seven Creations, a termék teljes neve Explore Your Dreams Wish.
Ezzel a szexkütyüvel nincs szükség semmire, csak egy párnára, amibe sikítani lehet! A kifejezetten nőknek szánt csiklóizgatós vibri pofás, kellően szép designt kapott, a színüket is a nőkhöz szabták, pontosan azért, hogy még a legszemérmesebbek is szívesen nyúljanak ilyen eszközhöz. Azoknak sem okoz gondot a kezelése, akik soha életükben nem próbáltak szexuális segédeszközöket. Bár a nőknek szánták, nem kizárólag csak ők használhatják. A férfiak a here alatti lágy részt izgathatják ezekkel, és páros szexben is van helye: például minden olyan hátsó szexpózban, ahol a csiklóhoz könnyű hozzáférni, érdemes kipróbálni.
Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Vélemény, hozzászólás?