Dream Toys szilikon anyagú csiklóizgató távirányítóval

Bugyi alatt viselhető klitorisz stimulátor, vezeték nélküli távirányítóval. A nagy hatótávolságú vezérlő miatt ideális választás párok részére is!

A Dream Toys márka barackos-rózsaszín Vibes of Love sorozatának tagja ez a körülbelül 10 cm hosszúságú csiklóizgató játékszer. A termék ergonomikus kialakítása, és selymes tapintású, szilikon anyaga gondoskodik róla, hogy a bugyiban elhelyezve tökéletes pontossággal illeszkedjen a női szeméremtestre. A hozzá tartozó vezeték nélküli távirányító hatótávolsága 5-10 méter, így nagyszerű játéklehetőséget kínál párok számára is. A vibrátor és a távirányító egyaránt USB kábellel tölthető, mely szintén a doboz tartalmát képezi. A kábel egyik vége mágneses fejjel lett ellátva; ezt szükséges a vibrátor, illetve a távirányító megfelelő pontjaihoz illeszteni, polaritás szerint. A töltést követően két teljes óra áll rendelkezésére a felhasználónak, hogy kipróbálja azt a 9 különböző rezgésmódot, amelyet az erőteljes motor képes kifejteni.
A bekapcsoláshoz pár másodpercig először a vibrátoron, majd pedig a távirányítón kell nyomva tartani a ki-/bekapcsoló gombot. Ezután lehet a vibrációk között váltani a távirányító felső gombjával. Távirányító nélkül, a csiklóizgató ki-/bekapcsoló gombját röviden lenyomva, szintén váltani lehet a rezgések között, így egyéni használatkor sem veszít a termék komfortosságából.
A szilikon, testbarát anyag könnyed tisztíthatóságot eredményez; langyos, szappanos vízzel tisztítható a termék. Használatához speciális, szexuális segédeszközökhöz kifejlesztett tisztítót javaslunk. A síkosító használata korlátlan mennyiségben lehetséges; a webáruházban számos ízesített, ízesítetlen, vizes és szilikonos alappal rendelkező termék közül lehet választani.
Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Vélemény, hozzászólás?