Díszes függőleges csíkozású szexi együttes (piros) G307

Obsessive G307 Catsuit a Suspender meg a finom stretch anyag. G307.

Pántos. Izgató rés látható a comb és a fenék.
Anyaga: 90% nylon, 10% elasztán
Méret: egy méret (S / M)
Szenvedélyes és csábító bodystocking, egy darabból álló készlet, amely úgy néz ki, mint a két darab modell, az Obsessive. Kombinációja fűző csatolt harisnyát.

Díszített függőleges csíkok, ami a test és a lábak karcsúbb hosszabb, míg ezek a szexi csíkok hangsúlyozzák a mell! A tetején a harisnya kiegészített geometrikus és növényi motívum – szintén duplikált alján a tetején.
Anyaga stretch minőség, amely átöleli a test és alkalmazkodik a forma, kínál tökéletes illeszkedést és a nagy, puha tapintású.
Vonzó, egyedi, luxus és végül elegáns, ez az abszolút ruhát!

Egy darabból bodystocking díszített függőleges csíkok. Szexi csíkok hangsúlyozzák a mellek és a tetején a harisnya díszítik geometrikus és növényi minták, amelyek ismétlődnek alján a szervezetben. 1 db. Csomagolás: doboz. Obsessive.Type: Női fehérnemű / bodystockings. Anyagösszetétel: 90% Nylon – 10% Elasthanne.
Hivatkozás: OB1462
Márka: Obsessive
kategória:
Fehérnemű, Fehérnemű, bodystockingsSzenvedélyes és csábító bodystocking egy piros színű díszített függőleges csíkok minden optikailag karcsúsító sziluett, és a lábak meg hosszabb ideig. Top harisnya teljes geometriai motívum – virágmintás sokszorosítása alján a tetején, így úgy néz ki, hogy a kétrészes set-darab modell a valóságban. Szexi csíkok hangsúlyozzák a mell vonzó férfi tekintetét!
Szenvedélyes és csábító egy darabból bodystocking díszített függőleges csíkok, amelyek a test jelenik meg karcsúbb és a lábak már nem! Szexi csíkok hangsúlyozzák a mellek és a tetején a harisnya díszítik geometrikus és növényi motívumok ismétlődnek alján a szervezetben. Ez a szexi meg úgy néz ki, mint a kétrészes modell, és két méretben kapható.
Összetétel: 90% elasztán, 10% spandex.
 

Szenvedélyes és csábító bodystocking díszített függőleges csíkok, ami a test és a lábak karcsúbb tovább! A tetején a harisnya kiegészített geometrikus és növényi motívum – szintén duplikált alján a tetején. Egy darabból meg úgy néz ki, mint a két darab modell! Szexi csíkok hangsúlyozzák a melleket.
Szenvedélyes és csábító bodystocking egy darabban díszített függőleges csíkok optikailag teszik a sziluett néz karcsúbb, és azt is okozhatja, hogy a lába látszik tovább.

Szenvedélyes és csábító bodystocking teljesen díszített függőleges csíkok, ami optikailag karcsúbb sziluett és lábak meg hosszabb. Top harisnya teljes geometrikus minta – virágmintás is reprodukálni alján a fejlécen, hogy úgy néz ki, a két darabos készlet, hogy valójában egy egyrészes modellt. Zenekarok szexi mellszobor hangsúlyozni vonzó férfi tekintetét! Kapható fekete és piros.

 

Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Vélemény, hozzászólás?