Csipke kombiné piros obsessive erotikus hálóing

Vörös csipke csábító kelme egy gyönyörű rózsamintával és négy hevederrel, amelyek metszenek a fedetlen háton. Minden pánt és heveder állítható és tökéletes illeszkedést biztosít.

A templomi csészék és a csillogó ékszerekkel díszített fémmentes pántok hangsúlyozzák a mellét. Megegyező karakterlánc. Finom és rugalmas anyag.
– Szín piros
– Méret S/M a hozzá tartozó teljes mérettáblázat itt.
– Anyag 90 % poliamid 10 % spandex
– Azonosító 860-CHE-3 Chemise rot von Obsessive EAN 5901688218822
Nőknek: Lenge és csábos hálóing forró éjszakákra. Ha még kezdő vagy a csábításban, vagy elképzelhetetlen számodra, hogy ily módon gerjeszd fel a szerelmed, akkor is előrukkolhatsz valami újdonsággal. Elég csak egy kicsit felülemelkedni a megszokott ingerküszöbön. Ha eddig kezeslábasban, elnyúlt pólóban aludtál, akkor egy szexi fehérnemű, vagy erotikus szexjelmez neked való.
A színes darabokat nem mindenki szereti, de ha a párod rajong értük, miért ne tennél a kedvére? A dögös vörös minden bikát bevadít. A csipke tovább fokozza a fülledt hangulatot.
Férfiaknak: Ha kedvesedet megajándékozod egy ilyennel, akkor a viselése is izgató lesz számára, olyan finom anyagból készült. Ha neki jó, akkor neked is az lesz, a hálája nem fog elmaradni…
Ha a nőknek ajánlott erotikus ruhákat, vagy szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted. Érdemes belátogatni az üzletbe, mert hasonló termékek, egyedi darabok vannak még készleten! A cím INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.
Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Vélemény, hozzászólás?