Csipesz lánccal, Block Busters mellbimbó és szeméremajak csipesz fémlánccal

Mellbimbó és szeméremajak izgató krokodil csipesz lánccal, nőknek és férfiaknak. Ne csak esztétikusnak, de izgatónak is lehet láttatni a melleket.

A krokodilcsipesz előhozza az új izgalmakat a mellbimbó körül, ahogy a súly, és nyomás ráhelyeződik az erogén zónára. A csipesz végső szorítása csavarral állítható, így a most kedvet kapó szexjátékosoknak is érdemes beszerezniük egyet belőle az Intim Center szexshop online áruházból. Bőrirritációt nem okoz.
Vannak, akiket a mell tiszta látványa is felizgat. Hát még a kiálló, pöcökszerű mellbimbó látványa, ahogy megfeszül. Mások a mellek mozgásában lelik örömüket, azok himbálásában, pofozgatásában, nyomkodásban. Az összekötő lánccal egyszerre tudjuk húzni, csavargatni a mellbimbókat.
Ha készen állsz a különleges BDSM erotikus élményre, és szeretnéd megnézni a Block Busters szorítását, gyere be a Intim Center szex üzletbe, és megmutatjuk neked, hogy nem kell kétségbe esned, félned, hogy fájdalmat okoz neked a mellcsipesz használata. Nyugodtan beállíthatod az üzletben az erősségét. Érdemes belátogatni, mert hasonló szadómazó termék, egyedi darabok vannak még készleten, amik nincsenek fenn a webshopban! A lánc elég hosszú, 43 cm. A szadómazó szexkellékek kínálatából, vedd meg most! A cím szexbolt 1052 Bp. Károly krt. 14. félemelet, minden nap nyitva!
A mellbimbók szívása, csókolása, nyalogatása nõk és férfiak számára egyaránt érzéki élményt jelent, nem csoda hát, ha a segédeszközök közül a bimbóstimulálók (esetünkben a mellcsipesz) is a legfelkapottabb darabok közé tartoznak. Mindenki látott már mellbimbóra erõsített csipeszeket, de hogy azok pontosan mi célt is szolgálnak, sokan nem tudják.
Csipeszfajták – Az alap mellcsipesz alig különbözik a ruhacsipesztõl, vagyis két lap, amit egy rugó (vagy egy menetes csavar) tart össze, a két kis csipeszt pedig egy lánc köti össze. A lánc amellett, hogy esztétikailag is vágyfokozó hatsú, súlyként is funkcionál. A két csipeszre további súlyok is rögzíthetõk, minek elsõdleges célja – a mell stimulálásán felül -, hogy viselõjét korlátozza a mozgásban, hiszen elég egy apró mozdulat, a súlyok máris elkezdenke himbálózni, és a fájdalom erõteljesen fokozódik. A szerkezetre erõsített súlyok általában mágnesbõl készülnek, és – akár a konditeremben – további súlyok hozzáadásával nehezíthetõ a kis szerkezet.
A csipesz végeit általában valamilyen puhább anyag – parafa, vinil, gumi – borítja, hogy az érzékeny terület semmiképp ne sérülhessen. A mellcsipesz egy durvább változata olyan akár egy olló, aminek a végén a rögzítés végett egy zárószerkezet található (ez a darab általában a „doktorbácsik” kedvelt eszköze). A mellcsipesz túlfejlesztett változata nem csupán a két mellbimbót köti össze, de egy harmadik csipesz segítségével a csikló, illetve egy farokgyûrû segítségével a hímvesszõ is csatlakoztathatóvá válik (ezt nevezik Y-csipesznek). Az úgynevezett japán csipeszt csakis azok válasszák, akik igazán durván ûzik a szexet. Ez a csipeszfajta ugyanis erõs fájdalommal jár, hisz minél erõsebben húzzuk a csipeszt, az annál jobban szorít, és persze nem mozdul.
A mellbilincset (vagy mell-lakatot) hasonlóan a szadomazo kedvelõinek fejlesztették ki. A két kis bilincset egy menetes csavar segítségével kell a bimbókra erõsíteni, és súlyokkal, illetve lánccal lehet növelni a terhelést. A csipeszek egy speciális fajtája gyûrûként (lasszóként) illeszkedik a bimbók köré. Egyéne válogatja, hogy milyen szûkre húzza meg a gyûrût melle körül. Aki nem szereti a fémet, gumigyûrû vagy egyéb elasztikus eszköz segítségével imitálhatja a mellcsipesz szorító érzését. A kis csipeszekre speciális minivibrátorok is erõsíthetõk, (ennek hiányában egyszerûen elég, ha kedvenc vibrátorunkkal rezegtetjük meg a csipeszeket), így fokozva az élményt. (Tegyük hozzá, hogy pusztán fantázia kérdése, hogy a bimbón felül hova csiptetjük még a kis vibráló darabot – fityma, herezacskó, szeméremajkak,…).
Csak óvatosan! A csipeszek felhelyezésekor járjunk el nagyon óvatosan (fõleg, ha ma kezdjük a mûfajt). Csavarral állítható csipesz esetén szépen-lassan, fokozatosan állítsuk be a szorítás erõsségét, és tartsuk szem elõtt, hogy semmiképp ne okozzunk fájdalmat partnerünknek (feltéve persze, hogy nem ez a cél). Egyszerû rugós csipesz esetén is óvatos és lassú mozdulattal helyezzük fel a tárgyat, és semmiképp ne úgy, ahogy azt ruhateregetésnél tesszük, vagyis ne csapjuk össze hirtelen a csipesz két végét.
Ne ijedjünk meg, az elsõ pár percben valószínûleg fájdalmat érzünk, ha azonban akkor helyezzük fel a segédeszközt, amikor már kellõ izgalom járta át testünket, a fájdalom hamar átcsap kéjjé, és majdnem biztos, hogy nem engedjük majd eltávolítani. Vibráló mellcsipesz esetén ajánlatos megvárni azt a pontot, amikor már nem érzünk fájdalmat, és csak azután indítsuk be a vibrációt. A mellcsipesz szorítása valamennyire akadályozza a normál véráramlást, így tizenöt percél tovább semmiképp ne vsieljük a kis fémdarabot, nehogy maradandó sérüléseket szenvedjünk.
Ha a mellbimbó lila, netán kék árnyalatot ölt, azonnal távolítsuk el, és tegyünk jeget a felületre. A csipesz eltávolítása során is fõ az elõvigyázatosság, ugyanis a csipesz levétele – a vérkeringés hirtelen beindulása miatt – nagyobb fájdalommal jár, mint annak felhelyezése. A mellek nagyon érzékennyé válnak a mellcsipesz használata után. Vigyázat! Aki mellpiercinget visel, a mellcsipesz használata elõtt mindenképp távolítsa el, a csipesz révén ugyanis könnyen megsérülhet a mellbimbó (ne adj” isten kitépõdhet).
Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Vélemény, hozzászólás?